Färja till Cherbourg och Rosslare

Res direkt till Frankrike och Irland med färja på Stena Horizon eller Stena Vision, det enklaste sättet att ta sig till Cherbourg och Rosslare! Med de lägsta biljettpriserna och hela 6 resor per vecka blir det lätt att välja den tid som passar dig bäst. Det finns mycket av njuta av när du reser till Cherbourg och Rosslare. Ät gott i restaurangen, ta en drink i baren eller se en film i vår Movie Lounge. För att komma fram riktigt utvilad så rekommenderar vi att du bokar en hytt på din resa, där du kan boka en en-suite för extra komfort eller en Deluxe-hytt om du vill skämma bort dig själv ännu mer. På Stena Vision kan ditt husdjur bo i hytten då vi har utrustade djur-hytter. På Stena Horizon har vi istället förbokningsbara kennlar, och din fyrbenta vän kan resa gratis om de stannar kvar i ditt fordon. För den som behöver lite extra avslappning kan du besöka Pure Nordic Spa på Stena Vision! Välkommen ombord!

 

Resa direkt från Rosslare till Cherbourg

När du tar färjan till Cherbourg anländer du i nordvästra Frankrike. Från hamnen i Cherbourg har du direkt tillgång till regionerna Normandie och Bretagne, där du kan utforska alla sevärdheter och attraktioner som norra Frankrike har att erbjuda för en minnesvärd semester.

 

Cherbourg – dörren till Frankrike och vidare 

Du får inte missa att göra en roadtrip i norra Frankrike med sevärdheter som Mont St. Michel och Bayeux-gobelängen och fantastiska landskap längs vägen. Res vidare till Partis och njut av alla attraktioner som finns i denna underbara huvudstad. 

 

Cherbourg till Rosslare – ett irländskt välkomnande väntar

Ta färjan till Rosslare i Wexford, i Irlands solida sydost och utforska den vackra kusten med sina skira klippor och fantastiska landskap. Res längre bort med städer som Dublin, Cork och Limerick inom några timmar med bil från Rosslare och njut av det irländska välkomnandet som du säkert kommer att få längs vägen. 

 

Utforska Irlands gamla östra del från Rosslare 

Detta sydöstra hörn av Irland har en historia som ingen annan del av landet. Att besöka Irlands forntida öst är som att öppna en sagobok med förtrollande berättelser. Kärnan i Waterford, Kilkenny och Wexford har alla formats av deras anrika förflutna. I dessa frodiga landskap hittar du vackra gröna betesmarker och fascinerande städer med turbulenta historier.

Res direkt till Frankrike och Irland med färja på Stena Horizon eller Stena Vision, det enklaste sättet att ta sig till Cherbourg och Rosslare! Med de lägsta biljettpriserna och hela 6 resor per vecka blir det lätt att välja den...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Horizon

till Cherbourg och Rosslare

Från 1812 kr enkel väg, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Cherbourg och Rosslare

  • Stena Horizon ferry docked at port
    Stena Horizon
  • Stena Vision ferry at sea
    Stena Vision

Hamnar

Map showing the routes to and from France
Map showing the routes to and from Ireland

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Cherbourg

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Rosslare

Res med Stena Horizon

till Cherbourg och Rosslare

Från 1812 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.