Sök pris & boka

Be Happy Pass

I LEGOLAND® Billund resort finns mycket att upptäcka!

Shoppa på loppisar, i designbutiker, ta en fika, bada och upptäck kulturen i mysiga Vejle och Kolding, bara tre mil från LEGOLAND. Om du besöker de sju närliggande kommunerna har du också möjligheten att klättra i Gorilla Park, leva som en viking, bli prins eller prinsessa på ett slott, lära dig massvis om stjärnorna och livet under havsytan eller träffa lejon. Och om du har tur, kanske mata en kamel!


BE HAPPY PASS

Med Be Happy Pass får du rabatter och erbjudanden under din semester på LEGOLAND® Billund Resort. När du bokat båtresa + boende får du tillgång till en länk där du kan ladda ner ditt Be Happy Pass till mobilen eller skriva ut det.

LegoHouse
LEGO® HOUSE

Ta med hela familjen och kom och lek med 25 miljoner LEGO® klossar! Skapa liv i LEGO® städer, gör en LEGO® video eller bygg en fisk och se när den simmar ut i havet!

 

Erbjudande

Gratis ”PICK-A MODEL’ FISK”

Med ett giltigt armband och ditt Be Happy Pass kan du hämta din egen fisk i LEGO® Store (max 1 per armband). Modellen finns bara på LEGO® House.

Kongernes Jelling

Upptäck Vikingarnas kungavärld!

 

Erbjudande

När du anländer till Vikingarnas kungavärld med ditt Be Happy Pass får du Blåtands hemliga skrift. Med den kan du upptäcka de fantastiska monument som en gång tillhörde kungarna. Gör ditt eget familjeträd, dekorera en runsten och upptäck den hemliga skriften. Gratis för dig med ett Be Happy Pass.

Valsafari
Valsafari

Du får garanterat syn på en av världens minsta valar - tumlaren när du reser med på valsafari med AVENTURA eller MIRA3. Är du den första som får syn på tumlaren Happy?

 

Erbjudande

50 DKK i rabatt (Gäller barn 2 –12 år.)  Hitta tumlaren, styr det stora skeppet och lyssna till tumlarna när dom “talar”. Efter turen får du ett fint diplom. Boka ditt valsafari online och få rabatt!

Pojke tar emot diplom, Koldinghus
Koldinghus

Den gamla kungaborgen är full av liv. Här är det riddaraktiviteter och utklädningsverkstad. I den vackra borgen kan du också beundra fina smycken från kungar och drottningar.

 

Erbjudande

Gratis entré till dubbning av riddare. Lär dig att fäktas som en riktig musketör och bli en av kungens livvakter. Förutom ett diplom får alla som har ett Be Happy Pass även en gåva som belöning.

Ribe VikingeCenter

Res tillbaka 1300 år tillbaka i tiden och bli en viking för en dag!

 

Erbjudande

Använd ditt Be Happy Pass för att resa tillbaka i tiden till vikingarnas stad Ripa. Besök en fantastisk värld av dolda symboler. Här måste du avslöja runornas hemligheter och hitta vikingarnas kung. Om du lyckas kommer du att bli hans följeslagare och du kommer att få ett emblem att ta med hem. Gratis inträde om du visar Be Happy Passet.

Sportscenter Danmark

Besök Danmarks tredje största sportscenter!

 

Erbjudande

Besök gymnastikcentret med trampoliner, skumkubar, kurser, airtracks och instruktörer på plats. Se hur högt du kan hoppa på trampolinen! Simma, lek, klättra eller vinn över pappa i tennis, squash eller minifotboll. Med ett Sports Pass är du garanterad sport, lek och rörelse. Giltig 1 dag för 2 vuxna och 2 barn DKK 199, spara DKK 118.