Sök pris & boka

Happy Pass

I LEGOLAND® Billund resort finns mycket att upptäcka!

Shoppa på loppisar, i designbutiker, ta en fika, bada och upptäck kulturen i mysiga Vejle och Kolding, bara tre mil från LEGOLAND. Om du besöker de sju närliggande kommunerna har du också möjligheten att klättra i Gorilla Park, leva som en viking, bli prins eller prinsessa på ett slott, lära dig massvis om stjärnorna och livet under havsytan eller träffa lejon. Och om du har tur, kanske mata en kamel!


Happy pass 2018
HAPPY PASS

Med Happy Pass får du rabatter och erbjudanden under din semester på LEGOLAND® Billund Resort. När du bokat båtresa + boende får du tillgång till en länk där du kan ladda ner ditt Happy Pass till mobilen eller skriva ut det.

Givskud Zoo
Givskud zoo

Få rysningar hos lejonen, vargarna, mammutarna och dinosaurierna. Upplev noshörningarna, gorillorna, bison och många andra djur. Klappa getter eller busa och lek på de många lekplatserna.

 

Erbjudande

Få din egen zoo-väst och hjälp djurskötarna att sköta djuren i 30 minuter utan kostnad när entrén är betald. Måste bokas dagen innan på givskudzoo.dk/bhp

Valsafari
Valsafari

Du får garanterat syn på en av världens minsta valar - tumlaren när du reser med på valsafari med AVENTURA eller MIRA3. Är du den första som får syn på tumlaren Happy?

 

Erbjudande

50 DKK i rabatt (Gäller barn 2 –12 år.)  Hitta tumlaren, styr det stora skeppet och lyssna till tumlarna när dom “talar”. Efter turen får du ett fint diplom. Boka ditt valsafari online och få rabatt!

Kille håller i orm, Glad Zoo
GLAD ZOO

På Glad Zoo möter du 80 olika djurarter. Ett Zoo som gör dig extra glad när du pratar med djurskötarna och kommer riktigt nära djuren.


Erbjudande

Gratis - Håll i en orm.

Hur stor orm törs du hålla? Den lilla? Den stora? Betala entré, visa ditt Be Happy Pass och följ med en djurskötare i ormhuset.

Pojke tar emot diplom, Koldinghus
Koldinghus

Den gamla kungaborgen är full av liv. Här är det riddaraktiviteter och utklädningsverkstad. I den vackra borgen kan du också beundra fina smycken från kungar och drottningar.

 

Erbjudande

Gratis entré till dubbning av riddare.

Hjälp kung Christian den 4:e att besegra fienden. Lös uppgifterna och bli soldat i armen. Möt kungen och få ett eget riddarnamn och vapensköld. Du får en gåva på köpet med Be Happy Passet.

En fisk byggd på LEGO
LEGO® HOUSE

Ta med hela familjen och kom och lek med 25 miljoner LEGO® klossar! Skapa liv i LEGO® städer, gör en LEGO® video eller bygg en fisk och se när den simmar ut i havet!

 

Erbjudande

Gratis ”PICK-A MODEL’ FISK”

Med ett giltigt armband och ditt Be Happy Pass kan du hämta din egen fisk i LEGO® Store (max 1 per armband). Modellen finns bara på LEGO® House.

Tirpitz
TIRPITZ

Under de svävande taken möter du mammutarna och vikingar på tidsresan i 4D. Gå också på upptäcksfärd i bunkern och få tips om hur du blir en riktig bärnstensjägare.

 

Erbjudande

50% rabatt på bärnstensjägarkit.

Kom och se utställningen Havets guld för att sedan ge dig ut på bärnstensjakt med jägarkit och ficklampa. 50 % rabatt på bärnstensjägarkit med Be Happy Pass.