Sök pris & boka

Be Happy Pass

I LEGOLAND® Billund resort finns mycket att upptäcka!

Shoppa på loppisar, i designbutiker, ta en fika, bada och upptäck kulturen i mysiga Vejle och Kolding, bara tre mil från LEGOLAND. Om du besöker de sju närliggande kommunerna har du också möjligheten att klättra i Gorilla Park, leva som en viking, bli prins eller prinsessa på ett slott, lära dig massvis om stjärnorna och livet under havsytan eller träffa lejon. Och om du har tur, kanske mata en kamel!


Happy pass 2018
BE HAPPY PASS

Med Be Happy Pass får du rabatter och erbjudanden under din semester på LEGOLAND® Billund Resort. När du bokat båtresa + boende får du tillgång till en länk där du kan ladda ner ditt Be Happy Pass till mobilen eller skriva ut det.

LEGOLAND®

Välkommen in till LEGOLAND® och dess sagovärld!

 

Erbjudande

Upptäck detta årets tema, Battle of The Brick, en fantastisk riddarshow med hästar och modiga riddare som behöver din hjälp att vinna en LEGO® troffé. Få en LEGO® box* värd DKK 79.95 när du köper LEGO® boxar värda mer än DKK 300 i parkens LEGO® shop. Visa Be Happy Passet vid utcheckning.

 

*Boxarna kan komma att ändras.

Lalandia

Välkommen till Skandinaviens största vattenpark!

 

Erbjudande

Ta på dig skridskorna och upptäck isen i vår inomhusarena. Ord pris: DKK 120, men vid uppvisande av Be Happy Passet gratis inträde för upp till 2 barn under 12 år. Passa även på att åka rutsckanor i vattenparken och testa på bowling, klättring och minigolf!

 

En fisk byggd på LEGO
LEGO® HOUSE

Ta med hela familjen och kom och lek med 25 miljoner LEGO® klossar! Skapa liv i LEGO® städer, gör en LEGO® video eller bygg en fisk och se när den simmar ut i havet!

 

Erbjudande

Gratis ”PICK-A MODEL’ FISK”

Med ett giltigt armband och ditt Be Happy Pass kan du hämta din egen fisk i LEGO® Store (max 1 per armband). Modellen finns bara på LEGO® House.

Givskud Zoo
Givskud zoo

Få rysningar hos lejonen, vargarna, mammutarna och dinosaurierna. Upplev noshörningarna, gorillorna, bison och många andra djur. Klappa getter eller busa och lek på de många lekplatserna.

 

Erbjudande

Barn 3-11 år kan hjälpa djurskötarna att sköta djuren i 30 minuter utan kostnad när entrén är betald. Måste bokas dagen innan på givskudzoo.dk/bhp

Kongernes Jelling

Upptäck Vikingarnas kungavärld!

 

Erbjudande

När du anländer till Vikingarnas kungavärld med ditt Be Happy Pass får du Blåtands hemliga skrift. Med den kan du upptäcka de fantastiska monument som en gång tillhörde kungarna. Gör ditt eget familjeträd, dekorera en runsten och upptäck den hemliga skriften. Gratis för dig med ett Be Happy Pass.

Valsafari
Valsafari

Du får garanterat syn på en av världens minsta valar - tumlaren när du reser med på valsafari med AVENTURA eller MIRA3. Är du den första som får syn på tumlaren Happy?

 

Erbjudande

50 DKK i rabatt (Gäller barn 2 –12 år.)  Hitta tumlaren, styr det stora skeppet och lyssna till tumlarna när dom “talar”. Efter turen får du ett fint diplom. Boka ditt valsafari online och få rabatt!

BRIDGEWALKING

Balansera på en gångbro 60 meter upp i luften!

 

Erbjudande

Boka online och ange BHP-koden som står på baksidan av ditt kort för att få rabatt. DKK 75 rabatt för de under 16 år. Minimumlängd: 140 cm. Om du inte är tillräckligt lång, eller vill stanna på marken, följ med marinbiologen Søren Larsen under bron. Alla med ett Be Happy Pass får en gratis tote väska med förstoringsglas, färgpennor och kudde.

förstoringsglas, färgpennor och kudde.

Fredericia Vold

Bli en modig soldat med ett uppdrag!

 

Erbjudande

Året är 1849 och du är en soldat i Fredericia med ett uppdrag för dig och din familj. Följ order och besegra fiendern. Fritt inträde för Be Happy Pass och du får ett soldatkit med trädgevär och keps att ta med hem.

Pojke tar emot diplom, Koldinghus
Koldinghus

Den gamla kungaborgen är full av liv. Här är det riddaraktiviteter och utklädningsverkstad. I den vackra borgen kan du också beundra fina smycken från kungar och drottningar.

 

Erbjudande

Gratis entré till dubbning av riddare. Lär dig att fäktas som en riktig musketör och bli en av kungens livvakter. Förutom ett diplom får alla som har ett Be Happy Pass även en gåva som belöning.

Kille håller i orm, Glad Zoo
GLAD ZOO

På Glad Zoo möter du 80 olika djurarter. Ett Zoo som gör dig extra glad när du pratar med djurskötarna och kommer riktigt nära djuren.


Erbjudande

Gratis - Håll i en orm.

Hur stor orm törs du hålla? Den lilla? Den stora? Betala entré, visa ditt Be Happy Pass och följ med en djurskötare i ormhuset.

Ribe VikingeCenter

Res tillbaka 1300 år tillbaka i tiden och bli en viking för en dag!

 

Erbjudande

Använd ditt Be Happy Pass för att resa tillbaka i tiden till vikingarnas stad Ripa. Besök en fantastisk värld av dolda symboler. Här måste du avslöja runornas hemligheter och hitta vikingarnas kung. Om du lyckas kommer du att bli hans följeslagare och du kommer att få ett emblem att ta med hem. Gratis inträde om du visar Be Happy Passet.

Tirpitz
TIRPITZ

Under de svävande taken möter du mammutarna och vikingar på tidsresan i 4D. Gå också på upptäcksfärd i bunkern och få tips om hur du blir en riktig bärnstensjägare.

 

Erbjudande

50% rabatt på bärnstensjägarkit.

Kom och se utställningen Havets guld för att sedan ge dig ut på bärnstensjakt med jägarkit och ficklampa. 50 % rabatt på bärnstensjägarkit med Be Happy Pass.

Madsby Legepark

Danmarks största aktivitetspark!

 

Erbjudande

Madsby aktivitetspark är Danmarks största med fritt inträde, en Tarzan stig, mini zoo och mycket, mycket mer. Vägg i vägg hittar du Fredericia Mini Town och Tropical Aqua Park. Med Be Happy Passet får du 20% rabatt på Fredericia Mini Town, Tropical Aqua Park och på minigolf, Madsbytåget och parkens roddbåtar.

Christiansfeld

Upptäck en av de bäst bevarade byarna från 1700-talet. I denna stad gör de världens godaste pepparkakor!

 

Erbjudande

Besök Christiansfeld Centre, visa upp Be Happy Passet och börja lösa mysteriet som kommer att ta dig runt i Christiansfeld. När mysteriet är löst får du ett bakningskit att ta med hem.

 

christiansfeldcentret.kolding.dk »

Gorilla park

Ta fram din inre gorilla och klättra högt bland träden. Kasta dig ut på cykel, snowboard eller i lianer genom parkens två kilometer långa hinderbana med utmaningar för lekgorillor i alla åldrar!

 

Erbjudande

Åk BigSwing och få en riktig adrenalinkick! BigSwing är en gigantisk gunga som swingar dig 15 meter upp i luften. För alla barn under 14 år med Be Happy Passet.

 

Se vad barnen tycker om Gorillapark »

Sportscenter Danmark

Besök Danmarks tredje största sportscenter!

 

Erbjudande

Besök gymnastikcentret med trampoliner, skumkubar, kurser, airtracks och instruktörer på plats. Se hur högt du kan hoppa på trampolinen! Simma, lek, klättra eller vinn över pappa i tennis, squash eller minifotboll. Med ett Sports Pass är du garanterad sport, lek och rörelse. Giltig 1 dag för 2 vuxna och 2 barn DKK 199, spara DKK 118.

RIBE VIKINGECENTER

Res tillbaka till tiden då vikingarna härskade och lär dig skjuta pilbåge, mala mjöl, träffa silversmeden och upplev ett riktigt vikingahus.

 

Erbjudande

Du får ett häfte fullt med tips på hur du och dina vänner kan bli äkta vikingar.

 

 

Öppettider »

Se vad barnen tycker om Ribe VikingaCenter »

Geografisk Have

Lös spelet och vinn ett trädgårdskit!

 

Erbjudande

Den Geografiska trädgården grundades för över 100 år sedan av Aksel Olsen. Gå i hans fotspår och lös pusslet i den 14-ha stora trädgården. När du är klar får du ett trädgårdskit (innehållande trädgårdsredskap för barn och blomfrön) och en målarbok att ta med dig hem.

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Hur är livet på en oljeplattform i Nordsjön? Dags att börja leka, bege dig till oljeplattformen!

 

Erbjudande

Lär dig om olja, gas och vindenergi och ta en helikopter till arbetet. Ta på dig arbetskläder och skyddshjälmen. När du är klar får du en fin souvenir att ta med hem så att du kan visa alla att du har arbetat på en ojeplattform. Gratis om du uppvisar Be Happy Passet.

 

Vadehavscenteret

Upptäck UNESCO världarvsanläggning på Wadden Sea Centre. Lär dig mer om flyttfåglar. Vet du varför fåglar kan flyga? Eller att en del fåglar har eget syre när de flyger på höga höjder? Eller att de helt återuppbygger sina muskler inför långflygningar? Utställningen låter dig se, röra och känna.

 

Erbjudande

Gå på safari på Danmarks största och blötaste nationalpark! Utställningen är fri vid uppvisande av Be Happy Passet.

Eller att några fåglar har sitt eget syre när man flyger på höga höjder?
Eller att några fåglar har sitt eget syre när man flyger på höga höjder?

Blåvandshuk Fyr

Blåvandshuk Fyr ligger på Danmarks västligaste punkt och är 39 meter hög och 55 meter över havet. Njut av den underbara utsikten över havet och världens största vindkraftspark. Hur många steg kan du räkna? 

 

Erbjudande

Få 20% rabatt på inträdespriset.


vindkraftpark