Sök pris & boka

Halmstad–Grenå

Res enkelt och bekvämt med färja mellan Halmstad–Grenå

 Välkomna till vår nya linje Halmstad–Grenå (fd. Varberg-Grenå). Stena Nautica trafikerar den nya linjen, precis som tidigare. Ombord får du tid att koppla av och umgås, ett perfekt sätt att hinna med fler roliga saker samtidigt som mindre tid spenderas i bilen. Är du på väg ut med husvagnen eller husbilen är detta den bästa genvägen till semestern.

 

För att kunna åka som fotpassagerare ska du ta dig till Halmstad Centralstation. Här checkar du in i någon av våra biljettkiosker för att få ditt boardingkort som du tillsammans med id-handling visar upp innan du kliver på Stena-bussen som tar dig till färjan/hamnen. Incheckning sker senast 60 minuter före avgång.

 

Stena-bussen är rullstolsvänlig och avgår från Centralstationen och tar dig direkt till färjan. Du behöver vara på plats på Centralstationen senast 60 min före avgång.

 

OBS! Det går ej att att gå på fartyget eller bussen i hamnen. Du måste kliva på bussen på Halmstads Centralstation. Bussen kan ej stanna och ta upp fler passagerare efter avgång. 

 

Notera att Stena-bussen ej trafikerar fram till 28/2 2022.

 

Du kan köpa biljetter på Halmstads Centralstation och hos Hallandstrafiken. För giltig id-handling se trafikinformation.


Våra Danmarksfartyg är kontantfria

Alla våra Danmarksfartyg är nu kontantfria. Betalning med kort anslutna till VISA och Mastercard fungerar som vanligt. Detta för en smidigare shoppingupplevelse och säkrare resa. Spelautomaterna fungerar som tidigare.

Säkerheten för våra passagerare och medarbetare är vår högsta prioritet.

Vi kommer att fortsätta ha ett urval av varma och kalla rätter  i våra barer, vårt café och restauranger. 
På grund av Covid-19 har vi infört ytterligare åtgärder till vår redan ambitiösa standard ombord. 
Servering sker på olika sätt beroende på måltid men alltid enligt de regler och restriktioner som finns.

Vi välkomnar alla passagerare ombord för en trygg och behaglig resa.

 

barn ombord på färjan
Ombord

Shoppa, lek och ät gott i cafeterian eller restaurangen ombord. För de yngre resenärerna finns ett lekrum med underhållning under högsäsongen. Du hittar även spelmaskiner, bio och en butik med massor av bra erbjudanden. Läs mer om fartyget Stena Nautica som trafikerar linjen.

Tidtabell

Check-in tider, se respektive avgång


NoDeparturesMessage

Avgång Ankomst Restid Färja

NoDeparturesMessage

Avgång Ankomst Restid Färja
Gäster som går ombord på fartyget
Segla säkert på öppet hav

Vi vill erbjuda dig en säker och hållbar resa - med rymliga fartyg, frisk luft och öppet hav.

 

Läs om våra säkerhetsåtgärder