Sök pris & boka

BUSS - SHOPPING

Nyheter och information om vår bordershop ombord och shopping i Tyskland.

Nu har vi alltid Bordershop ombord på våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Spara upp till 60% mot ordinarie pris i land, eftersom vi har sänkt priserna kraftigt i butikerna ombord.


Onboard Magazine

Välj linje nedan för aktuella erbjudanden ombord.

 

Göteborg-Fredrikshamn »

 

Göteborg-Kiel & Trelleborg-Rostock »

 

Karlskrona-Gdynia »

""
Äntligen åker vi till Calle och Fleggaard i Harrislee!

Välkomna att ta del av affärernas breda sortiment och låga priser. Planera din shopping innan på deras hemsidor: www.fleggaard.dk och www.calle.dk .

 

Genom att använda Click & Collect hos Calle & Fleggaard så får ni varorna utkörda till bussen. Snabbt, enkelt och bekvämt för gästerna som kan använda tiden till att kika bland övriga varor i butiken. Som vår bussarrangör får ni denna resan för en bättre peng.

 

Pris: 2000:- Halmstad–Grenå t/r. Ordinarie pris 5800:-.
Önskar ni ha med er släp? Endast ett tillägg på 500:- t/r.

 

För att boka kontakta: Mail: business.travel@stenaline.com Tel: 0770-676700. Uppge koden: SHOPPING

 

Ni vet väl att ni får provision vid besök? För mer info och föranmälan kontakta Caroline Balkevärn Henriksson på: cpb@fleggaard.dk alternativt cpb@calle.dk

Restaurang i CITTI MARKT
Citti markt - restaurang & shopping

Citti Markt är en guldgruva för alla som älskar att handla. Här finns allt som du känner till från gränshandeln men med mer än 85.000 varor på hyllorna får du möjligheten att välja massor av specialiteter från hela världen.

 

På Cittis stora vinavdelning hittar du mer än 2000 olika sorter vin från olika länder och 2500 olika sorters sprit. Självklart finns det många andra specialteter ur charkuteriet, ost, fisk och frukt & grönt. 

 

Kombinera dina inköp med en god måltid och gör gränshandeln till en upplevelse.

Se menyn, citti.se/restaurang.

ÖLTRANSPORT - Stena Danica

Vi vill erbjuda era resenärer möjligheten att inte bara handla till förmånliga priser utan även få hjälp med att köra ner öl-flak som de handlar ombord direkt ner till bussen.

 

Ladda ner pdf om hur det går till här »

 

Ladda ner info att ge till era gäster här »

ÖLTRANSPORT - Stena Vision/Spirit

Vi vill erbjuda era resenärer möjligheten att inte bara handla till förmånliga priser utan även få hjälp med att köra ner öl-flak och hela kartonger med vin/sprit som de handlar ombord direkt ner till bussen.

 

Ladda ner pdf om hur det går till här »