Sök pris

BUSS - BORDERSHOP

Nyheter och information om vår bordershop ombord

Nu har vi alltid Bordershop ombord på våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Spara upp till 60% mot ordinarie pris i land, eftersom vi har sänkt priserna kraftigt i butikerna ombord. Era kunder behöver inte heller ta någon omväg för att handla utan kan göra det ombord på våra fartyg och i Sassnitz hamn.


BORDERSHOP I SASSNITZ

För 3:e året i rad så har vår Bordershop i Sassnitz varit billigast i Aftonbladets prisjämförelse. Åk på en dagstur och handla eller shoppa på vägen hem från Tyskand.

 

För öppettider & sortiment
bordershopsassnitz.stenaline.se »

Bordershop ombord

Vi har Bordershop ombord på alla våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land. Passa på att handla till Jul & Nyår.

 

Läs mer och förbered din shopping.
stenalineshopping.se »

ÖLTRANSPORT - Stena Danica

Vi vill erbjuda era resenärer möjligheten att inte bara handla till förmånliga priser utan även få hjälp med att köra ner öl-flak som de handlar ombord direkt ner till bussen.


Erbjudande öltransport


Så här går det till:

1. Inköp av öl, vin och sprit sker på överfarten till Fredrikshamn. Bussen ska ha en lapp placerad i framrutan för lättare lastning på bildäck.
OBS! Incheckning ske senast 30 min innan avgång för möjlighet till lastplats på bildäck.

2. Busschauffören söker upp butiken när den öppnar, kl 09.30, för att stämma av med butikspersonalen.

3. Bussresenärerna informeras av busschauffören att man kan handla öl, vin och sprit fram till senast kl 11.30 för att få hjälp med lastning ner till bussen. Resenärerna plockar sina varor i butiken, betalar i kassan. Chaufför/reseledare märker alla drycker med namn och avstigningsort samt lastar på pall.

4. Kl 11.30 sker nerlastning till bussen av chaufför/reseledare samtbutikspersonal.

5. Maila alltid till nedanstående adress minst tre dagar innan om ni skall åka med Stena Danica och önskar nedlastning till bussen:

inkop.buss.danica@stenaline.com

ÖLTRANSPORT - Stena Vision/Spirit

Vi vill erbjuda era resenärer möjligheten att inte bara handla till förmånliga priser utan även få hjälp med att köra ner öl-koffertarna som de handlar ombord direkt ner till bussen.


Erbjudande öltransport


Så här går det till:

1. Meddela följande information på mail eller telefon till den båt ni ska åka med, minst 10 dagar innan avfärd:
- Vilket bolag
- Bokningsnummer
- Antal personer i bussen
- Inresa och utresa
- Om ni har någon specifik önskan

Vision
line.vision.shop@stenaline.com
eller +46 (0)31 - 360 14 51

Spirit
line.spirit.shop@stenaline.com
eller +46 (0)31 - 360 15 10


2. När ni kommit ombord är det viktigt att chauffören kontaktar butiken och gör en extra avstämning med tider för nedlastning.

3. Handlingen sker på in- eller utresan, så fort som möjligt när ni kommit ombord. Gästerna plockar varorna de önskar att handla, betalar sina köp i kassan och sedan kommer öl-koffertarna lastas på pall. OBS, detta gäller endast öl-koffertar. Övriga varor som handlas i butiken ansvarar gästerna själva för.