Boka vår Pet Lounge!

Ombord på våra Stena Superfast-fartyg mellan Belfast och Cairnryan har vi en särskild Pet Lounge som du och ditt husdjur kan ta del av. Denna lounge ligger på däck 7 och kan förbokas för endast 24 € per husdjur (max två husdjur per bokning). Gäster i loungen har tillgång till kostnadsfritt te och kaffe, och här finns även vatten till husdjur. Med sittplatser för upp till 30 passagerare och med 10 husdjur i transportlådor (max 91 x 62 x 56 cm) kan både passagerare och husdjur koppla av i bekväma omgivningar och njuta av resan tillsammans! För att trygga samtliga passagerares säkerhet och komfort måste husdjur stanna kvar i sina respektive transportlådor under hela överfarten.

 

Glöm inte att förboka ditt husdjur! Alla passagerare som vill resa med sitt husdjur i Pet Lounge måste förboka Pet Lounge före resan.

 

Läs vidare för mer information om Pet Lounge och våra regler för resor med sällskapsdjur på Irländska sjön. Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt husdjur ombord.

Vanliga frågor om Pet Lounge

Högst två husdjur per bokning är tillåtna i vår Pet Lounge. Om du reser med fler än två husdjur måste dessa extra husdjur förbokas i våra kennlar eller lämnas i ditt fordon. Om du reser till fots med fler än två husdjur och har bokat Pet Lounge, måste de extra husdjuren ha förbokats i en kennel, annars får du inte komma ombord.

Endast följande husdjur är tillåtna i Pet Lounge: hundar, katter, kaniner, marsvin, hamstrar och illrar. Maximalt antal husdjur per bokning i Pet Lounge är två. Alla husdjur, oavsett storlek, måste stanna kvar i sina transportlådor i Pet Lounge under överfarten.

Ja. Syftet med Pet Lounge är att tillhandahålla ett specifikt avskilt och förbokningsbart utrymme för de som reser med sina husdjur i transportlådor. Av säkerhetsskäl måste ditt husdjur stanna kvar i sin transportlåda under hela överfarten i Pet Lounge. Vår Pet Lounge är inte enbart för hundar, vilket innebär att alla husdjur måste stanna kvar i sin transportlåda, eftersom olika typer av husdjur och djurraser är tillåtna i Pet Lounge. Loungen är ett avskilt område och är en främmande miljö för alla husdjur. För både husdjurens och ägarnas komfort och säkerhet är det därför obligatoriskt att alla husdjursägare följer denna regel.

Den maximala storleken för varje transportlåda för husdjur är 91 cm x 62 cm x 56 cm (L x H x B). Husdjur måste stanna kvar i transportlådan i loungen under hela överfarten.

Ja, vi har skapat ett separat utrymme på däck 7 dit ägare kan ta med sina husdjur utomhus. Din hund måste bära ett halsband och hållas i ett icke-utdragbart koppel (maxlängd 120 cm) och måste också hållas under ständig uppsikt av en vuxen så länge du och din hund befinner er i ett offentligt område. Det separata området för djurägare är skyltat och är den enda platsen på däck där husdjur och deras ägare är tillåtna.

Om din hund inte är aggressiv och aldrig har varit aggressiv mot människor eller andra djur, behöver ditt husdjur inte bära munkorg.  Om din hund är aggressiv måste den alltid bära munkorg. Undantaget är om den befinner sig inne i en transportlåda för husdjur i Pet Lounge, eller i en djurhytt eller kennel.

Vår Pet Lounge hittar du på däck 7 på Stena Superfast. Vårt team visar dig vägen till loungen så snart du kliver ombord.

Du bokar Pet Lounge online eller via vårt kontaktcenter för endast 24 € per husdjur. Efterfrågan på vår Pet Lounge är stor, så vi rekommenderar alla kunder att boka tidigt. Du måste förboka Pet Lounge före resan, annars finns risken att ditt husdjur måste stanna kvar i ditt fordon eller placeras i en kennel om det inte finns något ledigt utrymme i loungen.

Pet Lounge är ett skyddat område som nås via knappsats, och gäller endast gäster som bokat loungen. Koden utfärdas till dig när du checkar in på din resa.

Ja. Alla hundar kan tas med ombord om de bär ett halsband och hålls i ett icke-utdragbart koppel (maxlängd 120 cm). Alla husdjur måste stanna i sina respektive transportlådor om de inte är i Pet Lounge.

Av säkerhetsskäl får ägare inte under några som helst omständigheter lämna sina husdjur utan tillsyn i Pet Lounge.

Ja, assistans- och ledarhundar är tillåtna i loungen samt i alla allmänna utrymmen ombord på våra fartyg.

Assistanshundar behöver inte stanna kvar i en transportlåda för husdjur i Pet Lounge. Assistans- och ledarhundar är tillåtna i alla områden på våra fartyg och behöver inga transportlådor när de reser med Stena Line.

Nej, detta var ett tillfälligt område på däck 8 för passagerare som reser med husdjur i transportlådor för husdjur och används inte längre nu när Pet Lounge finns tillgängligt.

Nej, Pet Lounge finns endast på våra Stena Superfast-fartyg mellan Belfast och Cairnryan. Våra andra färjor erbjuder en kombination av djurhytter, kennlar och fordonsplacerade husdjur. Stena Vision på vår rutt mellan Rosslare och Cherbourg erbjuder endast djurhytter till personer som reser med husdjur. Här finns inga kennlar tillgängliga, och husdjur får heller inte stanna kvar i fordonen på denna färja.

Nej, Pet Lounge är endast avsedd för personer som reser med husdjur.