Hur kan jag göra en bokning med en Tesco Clubcard-partnerkod

Tesco Clubcard-partnerkoder kan endast användas som betalningsmetod på stenaline.co.uk och stenaline.ie.

 

Gå till www.stenaline.co.uk/tesco eller www.stenaline.ie/tesco för att påbörja bokningsprocessen. Ett särskilt kampanjpris kommer att visas på rese- och biljettprissteget när du har angett dina önskade rutter, datum, samt antal passagerare och fordon som ska med. Biljettpriset gäller endast tillsammans med din Tesco Clubcard-partnerkod och i mån av tillgång, eftersom det kanske inte finns tillgängliga platser på alla turer. 

 

Du kan lägga till alla extratjänster du behöver till kampanjpriset, till exempel hytter, Stena Plus och Hygge Lounge, men de måste bokas samtidigt som du gör din onlinebokning. 

 

I betalningssteget anger du Clubcard-partnerkoden i panelen som visas. Om Clubcard-partnerkoden inte täcker hela ditt bokningsvärde kan resterande belopp betalas med debet- eller kreditkort.  

 

Observera att en Tesco  Clubcard-partnerkod endast kan användas som betalning eller delbetalning på våra rutter Cairnryan–Belfast, Holyhead–Dublin, Fishguard–Rosslare, Rosslare–Cherbourg och Harwich–Hoek van Holland.