Observera

Värt att veta innan du reser - senaste råden om att resa samt inresekrav för dit du skall resa.

Hur mycket bagage kan jag ta med?

Om du reser med bil finns det ingen gräns för hur mycket bagage du kan ha med dig i ditt fordon  eftersom det kommer att stanna i ditt fordon på bildäck.

 

Sverige, Tyskland och Danmark

I Sverige, Tyskland och Danmark, för dig som reser utan fordon har vi ingen direkt begränsning i antal bagage du kan ha med dig men du behöver själv kunna bära det ombord.  

 

Hoek van Holland och Harwich

När du reser mellan Storbritannien och EU, om du reser till fots eller med tåg & färja kan du ha med dig två kollin bagage, totalt upp till 20 kg, utöver handbagage.

 

Passagerare som reser på en dagstur får ta med sig ett bagage. Eventuella extra bagage kommer att debiteras enligt vårt gottfinnande.

 

Handbagage får inte vara större än 60x50x40 cm.  Om du reser med bagage som är större än detta måste du checka in innan du går ombord.  Ditt bagage kommer att förvaras säkert under seglingen och kan hämtas vid ankomsten till terminalen. Du kommer inte att kunna komma åt ditt bagage under resan så se till att du tar bort alla nödvändiga föremål innan du checkar in det.

 

När du reser mellan Storbritannien och EU finns det begränsningar för vad du kan ta med dig. Se till att du känner till dessa regler innan du reser.

Begränsade föremål för de som reser till ett EU-land från Storbritannien.

Begränsade föremål för de som reser till Storbritannien från ett EU-land.

Contact frequently asked question icon

Vanliga frågor