Hur mycket bagage kan jag ta med?

Om du reser med bil finns det ingen gräns för hur mycket bagage du kan ha med dig i ditt fordon eftersom det kommer att stanna i ditt fordon på bildäck.

 

För fotpassagerare som reser till Sverige, Danmark, Tyskland, Lettland och Polen finns det ingen gräns för hur mycket bagage du kan ta med dig, men du måste kunna bära det ombord själv.  

 

För passagerare som reser till Frankrike, Irland och Storbritannien från Irland  finns det ingen gräns för hur mycket bagage du kan ta med dig, men handbagage får inte vara större än 60 cm x 50 cm x 40 cm och du måste kunna bära det själv.  Om du reser med bagage som är större än detta måste du checka in innan du går ombord.  Ditt bagage kommer att förvaras säkert under seglingen och kan hämtas vid ankomsten till terminalen. Du kommer inte att kunna komma åt ditt bagage under resan så se till att du tar bort alla nödvändiga föremål innan du checkar in det.

 

Om du reser till fots eller med tåg & färja på vår Harwich-Hoek van Holland-rutt kan du utöver handbagage ha med dig två kollin bagage på totalt upp till 20 kg.

 

Passagerare som reser på dagstur på våra rutter på Irländska sjön eller Nordsjön får ta med sig ett bagage. Eventuella extra bagage kommer att debiteras enligt vår diskretion.

 

När du reser mellan Storbritannien och EU finns det begränsningar för vad du kan ta med dig. Se till att du känner till dessa regler innan du reser.

Begränsade föremål för de som reser till ett EU-land från Storbritannien.

Begränsade föremål för de som reser till Storbritannien från ett EU-land.