Sök pris & boka

OM STENA LINE

Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 35 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 22 färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien.


Ett av världens största färjerederier

Stena Line i korthet. Förra året reste över 7,4 miljoner passagerare med Stena Line. Dessutom transporterades cirka 1,7 miljoner bilar och drygt 2,1 miljoner fraktenheter på våra fartyg.

 

• 21 färjelinjer i Skandinavien, runt Storbritannien och till Baltikum

• Förbindelser mellan tio länder

• Runt 35 fartyg i trafik

• Cirka 5 200 anställda

• Omsättning 12 700 MSEK

 

Connecting Europe for a sustainable future

Vårt uppdrag är att skapa värde för aktieägarna genom att erbjuda kostnadseffektiva och smidiga färjetransporter med ett fullständigt åtagande för säkerhet, tillförlitlighet och en minskad miljöpåverkan.

 

Vi levererar effektivitet och hållbarhet baserat på omtanke – omtanke om våra kunder, omtanke om våra resurser och omtanke om varandra.

 

Läs mer på www.stenaline.com »

 

VISION

The leading and most attractive ferry company in the world
Kunderna ska få den bästa möjliga upplevelsen när de väljer Stena Line för att resa, semestra, koppla av eller transportera gods. Fokus ligger på att ständigt förbättra servicen genom att bland annat utveckla nya, innovativa produkter och tjänster som skapar värde för kunderna.

AFFÄRSIDÉ

Vi ska utveckla, sälja och leverera attraktiva, tillförlitliga och effektiva färjetransporter och tillhörande verksamheter och tjänster så att:
när gästerna når sina destinationer ska de ha haft en mycket positiv upplevelse,
frakt-, transport- och logistikkunder kan transportera gods till sina destinationer på ett tillförlitligt och kostnadseffektivt sätt.
På så sätt skapar vi ett hållbart och lönsamt företag och blir en attraktiv arbetsgivare som låter våra medarbetare utvecklas för att göra skillnad.

Organisationsnummer: 556231-7825 

Kontakta oss: info.se@stenaline.com  
Läs mer om Stena Line-koncernen på www.stenaline.com

SE VÅR FILM - TAKE CARE