Sök pris & boka

PRESENTKORT - VILLKOR

Här kan du läsa om villkoren som gäller för våra digitala presentkort

1. Presentkort är giltiga 36 månader från köpedatum. Efter giltighetsdatumet nollas kortets värde. Kortet är då obrukbart och kan inte fyllas på eller förlängas på något sätt.

2. Presentkortet kan användas för att betala hela eller delar av resan. Kortet gäller betalning av resor med Stena Line eller boenderesor med Stena Line Travel Group AB. Om resans kostnad överstiger värdet på presentkortet måste återstående belopp betalas vid bokningen.

3. Presentkort kan endast användas i den valuta som kortet är köpt i.

4. Flera presentkort kan användas som betalning av en och samma resa.

5. Presentkort kan inte användas som betalning ombord Stena Lines fartyg.

6. Presentkort kan inte användas för köp av andra presentkort.

7. Presentkort kan ej returneras eller inlösas mot pengar. Om en resa som betalats med presentkort blir avbokad kommer det belopp som återbetalas att läggas tillbaka på presentkortet som använts vid betalning.

8. Efter att betalningen är genomförd och presentkortet är skickat till den e-postadress angivet vid köp upphör Stena Line Travel Group AB ansvar. Stena Line Travel Group AB ansvarar inte för borttappade eller förstörda presentkort samt om presentkortet skulle hamna i fel händer.

9. Stena Line Travel Group AB förbehåller sig rätten att neka betalning med presentkort som är förändrade, manipulerade, duplicerade eller skadat på annat sätt.

10. För samtliga färjeresor och boende som är köpt med presentkort lyder gällande villkor för respektive. För båtresor gäller Stena Line’s villkor och för båtresa + boende gäller Stena Line Travel Group AB’s villkor.

11. Stena Line förbehåller sig rätten att ändra villkoren för presentkort när som helst och att vidta lämpliga åtgärder inklusive ogiltigförklarande av presentkort, om vi anser att en sådan åtgärd är nödvändig. Detta påverkar inte dina lagliga rättigheter.

12. Genom att köpa ett presentkort så godkänner du att dessa villkor.