Färja till Liverpool och Belfast

Ta färjan till Belfast och Liverpool med Stena Edda och Stena Embla och se hur vi gör färjeresor till något annorlunda! På bara 8 timmar reser du mellan hjärtat av England och Nordirland med 4 direktkryssningar per dag, och det finns både dag- och nattavgångar att välja mellan. Dessa två nya färjor är de största, rymligaste och stiligaste färjorna någonsin mellan Belfast och Liverpool. Njut av en drink i vår fantastiska Sky Bar, koppla av i en hytt med eget badrum eller unna dig en uppgradering till Stena Plus eller Hygge Lounges medan du njuter av den stilfulla skandinaviska designen.

 

Liverpool till Belfast – från stad till stad

När du tar färjan till Belfast ligger centrum inom 10 minuters bilresa från Stena Line färjeterminal, och motorvägarna norr och söder är ännu närmare. Dublin kan nås inom två timmar söderut, eller ta den vackra kustvägen norrut där Giant's Causeway ligger mindre än två timmar bort.

 

Belfast  – en liten stad med ett stort hjärta

Belfast är en stad med kontraster och porten till Nordirland. Ett rikt, fängslande förflutet blandas med en livfull, energisk karaktär som lockar folk från hela världen.  Njut av atmosfären i det berömda katedralkvarteret – ett av de livligaste kvarteren i staden. Här finns ett stort urval av nattliv, restauranger och konstgallerier. Det berömda Titanic-kvarteret är ett bra ställe att utforska och ett besök på Titanic Belfast är något man måste göra!  Med sina utmärkta pubar, fantastiska museer, berömda gatumålningar och vackra grönområden kommer du aldrig att vilja lämna staden! 

 

Kryssa över från Belfast till Liverpool på 8 timmar

Ta färjan till Liverpool och anländ avslappnad och utvilad för din vistelse i staden. Från Liverpool har du även tillgång till motorväg, tåg och bussförbindelser för att ta dig till resten av Storbritannien. Liverpools centrum ligger bara en kort bilresa från hamnen eller så kan du ta snabbfärjan över floden Mersey.

 

Liverpool –  en av de vänligaste städerna i Storbritannien

Staden Liverpool erbjuder ett stort välkomnande till de som besöker staden. Det finns mycket att se och göra när du kommer dit – för att inte tala om den fantastiska shoppingen och restaurangerna som du hittar runtom i staden. Liverpools Albert Dock vid vattnet är ett underhållningscenter. Bland sevärdheterna finns Beatles Story, Magical Mystery Tour, Tate Liverpool, International Slave Museum och mer, med massor av barer, restauranger och butiker för när du behöver ta en rast från kulturen!

 

Det finns så mycket att underhålla sig med i både Liverpool och Belfast, så du kommer inte att bli uttråkad. Utan några bagageavgifter kan du packa på dig allt! Ta färjan och njut av en bilresa med Stena Line idag!

Ta färjan till Belfast och Liverpool med Stena Edda och Stena Embla och se hur vi gör färjeresor till något annorlunda! På bara 8 timmar reser du mellan hjärtat av England och Nordirland med 4 direktkryssningar per dag, och det...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Edda och Stena Embla

till Belfast och Liverpool

Från 1803 kr enkel väg, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Belfast och Liverpool

  • Stena Edda
  • Stena Embla ferry docked at Liverpool Port
    Stena Embla

Hamnar

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Liverpool

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Belfast (till Liverpool)

Res med Stena Edda och Stena Embla

till Belfast och Liverpool

Från 1803 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.