Färja till Liepāja och Travemünde

Res på den mest direkta färjeleden till Liepāja, Lettland och Travemünde, Tyskland, med upp till två korsningar per dag på färjorna Stena Livia och Stena Flavia. Luta dig tillbaka och koppla av i en bekväm miljö, njut av den underbara havsutsikten, ta dig tid att koppla av i en av våra hytter eller koppla av i en vilstol med fällbart ryggstöd.  Köp en present eller något till dig själv i The Shop, där du hittar ett stort utbud av kosmetika, parfymer och alkohol till mycket bra priser. Välkommen ombord! 

 

Res från Travemünde till Liepāja & utforska Lettland

Res från Travemünde till Liepāja på Lettlands sydvästra östersjökust. Liepāja är vackert beläget mellan två sjöar och har en livlig musikkultur. Liepāja ligger under tre timmars bilresa från Riga, Lettlands huvudstad.

 

Ute i Liepāja och Lettland

Liepāja ligger på Östersjökusten som har några av Lettlands bästa stränder och är en utmärkt plats för utomhusaktiviteter som vandring och cykling. Lettland är perfekt för naturälskare med sina fantastiska nationalparker och vackra semesterorter som Jurmala. Alla besök i Lettland bör inkludera en resa till huvudstaden Riga som är en spännande blandning av en modern stad och den gamla staden med 800 års historia.

 

En resa att njuta av – Liepāja till Travemünde

Res från Liepāja till Travemünde, den största hamnen på Tysklands Östersjökust. Denna historiska semesteranläggning vid havet har en 1,7 km lång strand med många musikfestivaler  och konserter. Travemünde är en förort till staden Lübeck som ligger 20 minuters bilresa bort.

 

Upptäck Travemünde och Nordtyskland

Travemünde ligger på Tysklands nordvästra kust och är en dold pärla! Denna kuststad erbjuder traditionell tysk gästfrihet med ett brett utbud av restauranger, temporära matstånd och barer. Bränn bort kalorierna med lite lokal sightseeing och promenader på stranden. För de som vill ge sig längre bort ligger Hamburg i närheten och Berlin ligger bara fyra timmars bilresa bort.

 

Så varför inte packa bilen och göra en resa med Stena Line idag?

Res på den mest direkta färjeleden till Liepāja, Lettland och Travemünde, Tyskland, med upp till två korsningar per dag på färjorna Stena Livia och Stena Flavia. Luta dig tillbaka och koppla av i en bekväm miljö, njut av den underbara havsutsikten, ta dig...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Flavia och Stena Livia

till Travemünde och Liepāja

Från 1176 kr enkel resa, bil, förare och plats

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Liepāja och Travemünde

  • Stena Livia ferry at sea
    Stena Livia
  • Stena Flavia ferry at sea
    Stena Flavia

Hamnar

Map showing the routes to and from Germany
Map showing the routes to and from Latvia

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Travemünde

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Liepāja

Res med Stena Flavia och Stena Livia

till Travemünde och Liepāja

Från 1176 kr enkel resa, bil, förare och plats

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.