Sök pris & boka

Kundrecensioner av Stena Danica


Stena Danica is rated 3.5 out of 5 by 133.
Rated 3 out of 5 by from Tryckfel Jag tycker ni har blivit dyrare i priser. Ni hade även ett tryckfel i tidningen på casa patronales box vitt vilket ni inte stod för. Det borde ni gjort. Jag tycker om att åka med er, men ni har blivit mycket dyrare så man tjänar inte många kronor på det längre.
Date published: 2018-11-11
Rated 5 out of 5 by from Bra blev ännu bättre! Alltid nöjd med resorna med Stena Line, men fick en glad överraskning den här gången! Nytt var The Reef bar som var precis vad man tidigare saknat. Trevlig stämning, fantastisk utsikt, bra mat och gott att dricka. Bra för alla åldrar.
Date published: 2018-08-04
Rated 4 out of 5 by from Älskar havets våg..... Finns inget härligare än att åka ut till havs........speciellt när man själv är på RÄTT sida baren
Date published: 2018-05-02
Rated 5 out of 5 by from En god start p� reisen S� ofte oversett, men denne tur startet med en riktig hyggelig velkomst allerede nede ved innsjekkinga av bil, med passasjerer og hund. Til tross for stor p�gang av biler var det tid for hyggelige kommentarer mens hun jobbet. Veldig bra!
Date published: 2018-05-01
Rated 3 out of 5 by from Angående med Danica den 7/4 -18 The reef bar på Danica är jättefin men borde varit en våning till och lite några jacuzzi.pga mycket folk som roffa åt solstolarna sitter där nästa hela resan o lämna sina jackor under hamn uppehåll i Fredrikshavn på platser som ser ut som är reserverade, när man kommer ombord igen efter varit i land i Fredrikshavn vänd
Date published: 2018-04-12
Rated 4 out of 5 by from Dejlig tur Vejret var dejligt. Fint nyt afsnit bagerst p� Stena Danica
Date published: 2018-04-09
Rated 4 out of 5 by from Goed Leuke ervaring en reis gehad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Date published: 2018-03-08
Rated 4 out of 5 by from Bästa vägen till Danmark Bästa och snabbaste vägen till kontinenten - fin frukost, bra vilostolar.
Date published: 2018-03-03
  • y_2018, m_11, d_19, h_13
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_15, tr_118
  • loc_sv_SE, sid_stenadanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline