Sök pris & boka

Temadagar på Stena Danica från 28 augusti

På dagsturerna kan du spela bingo, dansa till dansbandsmusik och vässa pennan när det är dags för musikfrågesport. Att det lönar sig att handla i Bordershop är inget nytt men mycket populärt alla dagar. På helger och lov träffar barnen träffar vår nya maskot Happy. Reser du med Stena Jutlandica har du den billiga Bordershopen, restaurang, café och lekrum men ingen underhållning eller karibisk bar.


DAGSTUR - STENA DANICA


bingo-tisdag

Nu bjuder vi på bingo på tisdagar med två spel på utresan och två på hemresan!

 

Läs mer » 

Dansbandsonsdag på Stena Danica
Dansbands-onsdag - Höstpremiär 28/8

Gillar du dansbandsmusik är onsdagar på Stena Danica som gäller. Nu har vi laddat upp med favoriter som Bendéns, Janne Stefans, Trebello, Jive och Chiquita med flera. Dags att bjuda upp?

 

Läs mer » 

Quiz ombord på Stena Danica
Quiz-torsdag

Detta är dagen för dig som gillar musik och frågesport. Ta med vännerna och se vem som kommer känner igen flest artister och låtar. Beställ något gott att dricka i baren och ha en kul dag ombord.

 

Läs mer » 

Äntligen fredag ombord på Stena Danica
Äntligen fredag

Veckans kanske bästa dag. En skön frukost och några fynd i shoppen blir en bra start. I baren höjer trubaduren stämningen och gör alla på gott humör. Nu är det äntligen helg!

 

Läs mer » 

Shoppinglördag ombord på Stena Danica
Shopping- lördag

Fynda i Bordershopen med upp till 60% mot ordinarie pris i land och starta dagen med en lång frukost och fortsätt med goda drinkar i baren.

 

Läs mer »

Stena Danica - barnens båt!
Barnens båt

Krama, dansa och skratta med när du träffar vår maskot Happy på helger och lov. Du kan också färglägga och pyssla, skaffa dig en häftig Happy tatuering, titta på film och fiska i fiskdammen.

 

Träffa Happy varje dag i sommar från 24/6 – 11/8

 

Läs mer »