Sök pris & boka

Temadagar på Stena Danica från 28 augusti

På dagsturerna kan du spela bingo, dansa till dansbandsmusik och vässa pennan när det är dags för musikfrågesport. Att det lönar sig att handla i Bordershop är inget nytt men mycket populärt alla dagar. På helger och lov träffar barnen träffar vår nya maskot Happy. Reser du med Stena Jutlandica har du den billiga Bordershopen, restaurang, café och lekrum men ingen underhållning eller karibisk bar.

 

Aktivitetskalender Stena Danica »


DAGSTUR - STENA DANICA


Speltisdag ombord på Stena Danica
Spel-tisdag

Tisdagar är dagen då spel är i fokus. Gillar du när vinsten är nära och spänningen stiger? Spela bingo, prova turen på de enarmade banditerna med Jack Pot på 50 000 eller testa turen på rouletten i The Bar & Casino.

 

Läs mer » 

Dansbandsonsdag på Stena Danica
Dansbands-onsdag

Gillar du dansbandsmusik är onsdagar på Stena Danica som gäller. Nu har vi laddat upp med favoriter som Bendéns, Janne Stefans, Trebello, Jive och Chiquita med flera. Dags att bjuda upp?

 

Läs mer » 

Quiz ombord på Stena Danica
Quiz-torsdag

Detta är dagen för dig som gillar musik och frågesport. Ta med vännerna och se vem som kommer känner igen flest artister och låtar. Beställ något gott att dricka i baren och ha en kul dag ombord.

 

Läs mer » 

Äntligen fredag ombord på Stena Danica
Äntligen fredag

Veckans kanske bästa dag. En skön frukost och några fynd i shoppen blir en bra start. I baren höjer trubaduren stämningen och gör alla på gott humör. Nu är det äntligen helg!

 

Läs mer » 

Shoppinglördag ombord på Stena Danica
Shopping- lördag

Fynden i Outlet One och i Bordershop gör att du kanske kan lyxa till det resten av dagen. Starta dagen med en lång frukost och fortsätta att skämma bort dig själv med lyx från butiken och goda drinkar i baren.

 

Läs mer »

Stena Danica - barnens båt!
Barnens båt

Krama, dansa och skratta med när du träffar vår nya maskot Happy på Stena Danica helger och lov. Du kan också färglägga och pyssla, skaffa dig en häftig Happy tatuering, titta på film och fiska i fiskdammen.

 

Läs mer »