Sök pris & boka

Kundrecensioner Stena Jutlandica


Stena Jutlandica is rated 3.3 out of 5 by 109.
Rated 4 out of 5 by from Hyggelig tur - professionel service Som altid nemt og smertefrit at komme ombord. Rigtig god morgenbuffet og hyggelig stemning. Ungerne elsker ogs� at sejle med Jutlandica :-) Meget fyldt i caf�en p� tilbageturen, men ellers super.
Date published: 2018-04-03
Rated 5 out of 5 by from Mycket bra Det var roligt att åka med er .. barna tyckte de var roligt
Date published: 2018-03-11
Rated 3 out of 5 by from te weinig ruimte voor honden Aan boord bleek de gereserveerde ruimte voor honden te klein. Na melding kwam 1 personeelslid 1 bordje verplaatsen naar zitplaatsen aan de andere kant van het gangpad. "hondvriendelijk" is anders.
Date published: 2017-12-24
Rated 5 out of 5 by from Ervaring Mijn ervaring met stena is goed omdat je er leuk kunt winkelen en lekker eten er is een ontspannen sfeer aan boord kortom een fijne maatschappij om mee te varen.
Date published: 2017-12-21
Rated 3 out of 5 by from Reizen als potentiele dief Al vaak gebruik gemaakt van de diensten van Stena Line, meestal de routes naar Scandinavie. Niet zoveel mis mee, ze varen volgens dienstschema, vaak leuke aanbiedingen als je vroeg genoeg boekt en over het algemeen rustige comfortabele overtochten. Echter is er aan boord niet zoveel te doen en de shop stelt echts niets voor, klein en hoofdzakelijk drank en parfums. Vervelendste is nog dat je wordt gezien als mogelijke dief, omdat je met boodschappen tassen daar aan het rondkijken bent?! We werden even apart genomen omdat een andere passagier had gezien dat we mogelijk iets in onze tassen hadden gestopt. Wat een vaag verhaal en ik zou zeggen: Hang camera's op, zodat je weet waar je iemand van verdenkt en zeker weet dat een beschuldiging terecht is. Behoorlijke tegenvaller van Stena Line, maar het gebeurt niet weer, omdat de shop waardeloos is en veel te duur. Dus daar zien ze mij niet weer.
Date published: 2017-09-26
Rated 3 out of 5 by from Hond mee aan boord Fijn dat de hond mee mag aan boord. Moet wel speciaal worden opgegeven i.v.m de beschikbare plaatsen... in werkelijkheid wordr voor de ochtendboot in ieder geval onvoldoende gekeken naar de hoeveelheid honden die mee gaan zodat er op de daar oor bestemde plek eel te weinig plaatsen waren en we boven op elkaar zaten gepakt. Verder uiterst vriendelijk personeel.
Date published: 2017-08-28
Rated 3 out of 5 by from dagboot Het was regenachtig en er waren geen zitplaatsen genoeg en de shop viel tegen
Date published: 2017-08-27
Rated 4 out of 5 by from Vlotte (de)boarding en overtocht Snelle boarding met auto, beperkte capaciteit binnen, buiten voldoende (overdekt eet-terras op achterdek), kindveilig.
Date published: 2017-08-12
  • y_2018, m_5, d_21, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_109
  • loc_sv_SE, sid_stenajutlandica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline