Sök pris & boka

Kundrecensioner Stena Jutlandica


Stena Jutlandica is rated 3.4 out of 5 by 129.
Rated 1 out of 5 by from Ingen vinst av att vara Gold-member och dålig balans mellan produkt och pris Fördelarna med att vara guldmedlem är helt frånvarande. Tidigare fick du gratis lounge och mat och först i bilkö. Nu ingen av delarna. Maten har blivit dyrare och sämre och utbudet av mat har blivit mindre.
Date published: 2018-09-29
Rated 4 out of 5 by from Skagen över dagen med bil. Bekvämt! Trevligt att stanna kvar i Danmark över dagen och besöka olika byer, shoppa o äta gott. Om man inte äter på båten som vi gjorde. Gött! Om man inte har bil med, ta tåg eller buss. Dejligt.
Date published: 2018-09-05
Rated 4 out of 5 by from Betyg Bemötande och service mycket god, trevligt. Ses ugen
Date published: 2018-07-20
Rated 4 out of 5 by from Hyggelig tur - professionel service Som altid nemt og smertefrit at komme ombord. Rigtig god morgenbuffet og hyggelig stemning. Ungerne elsker ogs� at sejle med Jutlandica :-) Meget fyldt i caf�en p� tilbageturen, men ellers super.
Date published: 2018-04-03
Rated 5 out of 5 by from Mycket bra Det var roligt att åka med er .. barna tyckte de var roligt
Date published: 2018-03-11
Rated 3 out of 5 by from te weinig ruimte voor honden Aan boord bleek de gereserveerde ruimte voor honden te klein. Na melding kwam 1 personeelslid 1 bordje verplaatsen naar zitplaatsen aan de andere kant van het gangpad. "hondvriendelijk" is anders.
Date published: 2017-12-24
Rated 5 out of 5 by from Ervaring Mijn ervaring met stena is goed omdat je er leuk kunt winkelen en lekker eten er is een ontspannen sfeer aan boord kortom een fijne maatschappij om mee te varen.
Date published: 2017-12-21
Rated 3 out of 5 by from Reizen als potentiele dief Al vaak gebruik gemaakt van de diensten van Stena Line, meestal de routes naar Scandinavie. Niet zoveel mis mee, ze varen volgens dienstschema, vaak leuke aanbiedingen als je vroeg genoeg boekt en over het algemeen rustige comfortabele overtochten. Echter is er aan boord niet zoveel te doen en de shop stelt echts niets voor, klein en hoofdzakelijk drank en parfums. Vervelendste is nog dat je wordt gezien als mogelijke dief, omdat je met boodschappen tassen daar aan het rondkijken bent?! We werden even apart genomen omdat een andere passagier had gezien dat we mogelijk iets in onze tassen hadden gestopt. Wat een vaag verhaal en ik zou zeggen: Hang camera's op, zodat je weet waar je iemand van verdenkt en zeker weet dat een beschuldiging terecht is. Behoorlijke tegenvaller van Stena Line, maar het gebeurt niet weer, omdat de shop waardeloos is en veel te duur. Dus daar zien ze mij niet weer.
Date published: 2017-09-26
  • y_2018, m_11, d_13, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_17, tr_112
  • loc_sv_SE, sid_stenajutlandica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline