Sök pris & boka

Mat & dryck på Stena JUTLANDICA

GOD MAT OCH DRYCK OMBORD PÅ STENA JUTLANDICA

Ombord på Stena Jutlandica finns en god buffé där du får äta så mycket du bara orkar. Avsluta middagen med efterrättsbuffén där du även hittar mjukglassen som brukar vara en stor succé för både stora och små. Vill du ha något mindre finns enklare varmrätter, räkmacka och sallader.


barn som äter ombord på färjan
Frukostbuffe
Buffé

En buffé med bra variation på kött, fisk, sallad, pasta, desserter och mjukglass för både barn och vuxna. Glutenfria och vegetariska möjligheter finns också. All varm mat tillagas ombord. Måltidsdryck och kaffe ingår alltid i buffén och till lunch, middag och julbord ingår dessutom öl och vin.

en kopp svart kaffe
Café

I vårt Café kan du mätta magen med enklare maträtter eller något lättare i form av kaffe eller mackor. OBS: Caféet har inte öppet alla avgångar. Här kan du även hitta ett lekrum för barnen och avdelningen för dig med hund.

bar

Svalka törsten med en god öl eller en kall läsk. Vår bar är alltid öppen och här serveras både vår goda räkmacka och sallader.

Våra Danmarksfartyg blir kontantfria

Våra Danmarksfartyg är nu kontantfria. Betalning med kort anslutna till VISA och Mastercard fungerar som vanligt. Detta för en smidigare shoppingupplevelse och säkrare resa. Spelautomaterna fungerar som tidigare.