Sök pris & boka

Stena Nautica


Stena Nautica

Res till Danmark med Stena Nautica som trafikerar linjen Varberg-Grenå. Ombord får du mer tid till att umgås, vila och göra roliga saker. Dessutom behöver du inte spendera lika många timmar i bilen. Ombord finns både bio, lek och shopping att roa sig med under resan.

Våra fartyg till Danmark blir kontantfria

Stena Danica, Stena Jutlandica, Stena Vinga och Stena Nautica kommer från och med den 1:a oktober inte längre ta emot kontanter i restauranger, caféer, barer och butiker. Betalning med kort anslutna till VISA och Mastercard fungerar precis som vanligt.

 

Våra spelautomater kommer att fungera som tidigare.

Fartygsfakta

Stena Nautica är vårt kombinerade passagerar- och fraktfartyg som trafikerar linjen Varberg - Grenå.

Fartyg RO-PAX

Längd 135.5 m

Byggd 1986/2001

Bilkapacitet 324

Passagerarkapacitet 900

Ta en rundtur på Stena Nautica

Se dig omkring på båten innan din resa. Här kan du flytta dig runt bland olika områden ombord på Stena Nautica som trafikerar linjen Varberg-Grenå.

 

Ombord på Stena Nautica

Förutom att du redan ombord på Stena Nautica kan köpa biljetter till LEGOLAND®, finns också mycket kul för barnen att hitta på. Lek i lekrummet eller se en film i biografen. Ombord får ni mer tid över för att umgås och hitta på roliga saker istället för att spendera tid i bilen. 

 

Från midsommar till första veckan i augusti har vi även en gästvärd ombord varje dagstur för att underhålla och leka med barnen! 

Shopping ombord

Handla mängder av varor för upp till 60% billigare än i land!


Se hela sortimentet »

HAR DU FRÅGOR OM DIN RESA - GÅ TILL VÅRA VANLIGASTE FRÅGOR & SVAR »