Stena Scandinavica

Restauranger, butik och gratis wi-fi


Fartygsfakta

Stena Scandinavica är ett av de två fartygen som trafikerar linjen mellan Göteborg och Kiel. 

Fartyg

Längd 240 m

Byggd 2003/2007/2011

Bilkapacitet 300

Passagerarkapacitet 1300

germanica-for-barn-ombord
Kul för barnen ombord

Kids Corner, vårt lekrum för de allra yngsta barnen, med TV, kritor och pyssel. I barnens båtvärld är barnen kapten på bryggan på sin egen båt!


Låna ett spel
Guest Service Center lånar ut Nintendo DS och sällskapsspel som schack, kinaschack, backgammon och många fler till alla spelsugna. 

Nicke Nyfikens tipspromenad
För våra yngre gäster. Frågeformulär får ni hos Guest Service Center.

Nicke Nyfiken pyssel i våra restaurangen
Kritor och ritblock finns till kreativa barn att underhålla sig med.

Nicke Nyfiken mugg
Med fri påfyllning av läsk. Finns till försäljning i våra barer för 50 SEK.

Barnsliga tips i Tyskland
När ni är färdiga med Tyskland kan ni ta en bowlingrunda i Kiel innan hemfärd. Alldeles intill terminalen i Kiel ligger den fräcka bowlinghallen Funbowling. 

Har ni med er bilen på resan så rekommenderar vi ett besök på Weissenhaüser Strand - endast 5 mil från Kiel och Tysklands största och roligaste semesteranläggningar. Bada i det subtropiska vattenparadiset Aqua Erlebniswelt, klättra, upptäck och upplev den exotiska djungeln. En upplevelse för hela familjen! Läs mer om Weissenhaüser strand här .

stenaline-shopping

Butiken är alltid välfylld med produkter och med fina erbjudanden av alla dess sorter! Du hittar ett stort utbud av dryck, kosmetika och godis till fördelaktiga priser och du hittar varor som är upp till 50% billigare än i land. Missa inte att se vilka aktuella erbjudanden vi har!

Planera dina inköp - titta närmare på vår shoppingsida »

Provsmakning
Vi vill gärna hjälpa dig att hitta dina favoriter bland whiskey och rom. Vi erbjuder därför provsmakning mot en liten kostnad.Välkommen!