Stena Line logo

Från 399 kr / 1 pers & bil

Trelleborg - Rostock

Res med bil men låt oss köra de första milen

Passa på att koppla av och umgås medan vi kör de första milen. Njut av en bit mat, passa på att shoppa till fördelaktiga priser i vår butik eller varför inte boka en hytt så att du kan slappna av och sova inför fortsatt bilkörning i Tyskland. Väl framme i Rostock är man snabbt och enkelt ute på Autobahn. Från Rostock har man endast 2 timmars körning till Berlin. Tyskland är även den perfekta utgångspunkten för en roadtrip vidare ut i Europa!
Färjor som trafikerar linjen är MS Skåne och FS Mecklenburg-Vorpommern - Välkommen ombord!


Ombord aktiviteter

Oavsett om du reser med Mecklenburg-Vorpommern eller med Skåne på väg till din destination kan du passa på att äta något gott i vår självservice restaurang, eller shoppa i vår butik ombord. I butiken hittar ni ett brett utbud av dofter, kosmetika, dryck och godis. För barnen finns det även ett lekrum.

Tidtabell
 • Alla Stena Jutlandicas turer är inställda fram till 7 augusti, 2015. Första avgång blir 12:15 Göteborg - Fredrikshamn.
  För ytterligare information kontakta oss på telefon 

  Sverige +46 (0) 770-575700.

  Danmark  (+45) 96 200 200

  Norge 02010  All Stena Jutlandica's tours are canceled until 7 August, 2015. First departure will be 12:15 Gothenburg- Frederikshavn.
  For further information please contact us on +46 (0) 770-575700.

Check-in tider, se respektive avgång


Avgång Ankomst Restid Färja
Avgång Ankomst Restid Färja
Färjor som trafikerar linjen