Hur betalar jag resten av en bokning?

Resor till/från Frankrike

Om du har betalat en deposition på vår rutt Rosslare-Cherbourg måste resten betalas med kredit- eller debetkort 42 dagar före ditt resedatum. Depositionen är inte återbetalbar.

 

Resor till/från Sverige

På vår svenska webbplats kan du betala med faktura och delbetalning i samarbete med Captum Group AB. För att betala med faktura eller på avbetalning måste du vara minst 18 år gammal, registrerad i Sverige och bli godkänd i den kreditkontroll som utförs vid köpet. 

 

Fakturor: Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift på 39 kr. Fakturan skickas via e-post till den adress som angavs vid bokningstillfället. Fakturan skickas direkt efter köpet och har 14 dagars betalningstid. Särskilda villkor gäller. 

 

Avbetalningar: Om du väljer detta alternativ vid köptillfället kommer en månatlig administrationsavgift på för närvarande 29 kronor och en uppläggningsavgift enligt delbetalningsplanen som du har valt att läggas till. Fast delbetalning gäller endast för det aktuella köpet och så länge du följer den valda planen. Om du väljer att betala ett mindre belopp eller inte betalar alls kommer delbetalningen att överföras till Flexible Partial Payment. Delbetalningsfakturan skickas via e-post omkring den femte i månaden och avser sedan alla inköp du gjort under månaden. Särskilda villkor gäller.