Vilka är era biljettyper?

Vi har tre huvudsakliga biljettyper: Economy – Flexi – Premium och du kan välja en annan biljettyp för din utresa och returresa.

 

Economy

 

Vårt lägsta biljettpris, ett bra val om dina resplaner är fasta. Biljettvillkoren i Economy är mer restriktiva än våra Flexi- och Premium-biljetter.

 

Om du gör en ändring för en Economy-resa måste du betala en ändringsavgift såväl som eventuella prisskillnader och du får ingen återbetalning om du avbokar biljetten.

 

Flexi

 

Vårt Flexi-biljett erbjuder dig ett attraktivt biljettpris med större flexibilitet om dina planer ändras.

 

Det tillkommer ingen ändringsavgift om du gör en ändring av en Flexi-resa men du måste ändå betala prisskillnaden. Om du avbokar fram till 24 timmar före avgång får du 100 % återbetalning minus en mindre avbokningsavgift för en returbokning. Om du avbokar fram till två timmar före avgång får du 50 % återbetalning igen minus den mindre avbokningsavgiften.

 

Premium

 

Vårt Premium-biljettpris ger dig de mest gynnsamma villkoren, större flexibilitet och andra förmåner.

 

Det tillkommer ingen ändringsavgift om du gör en ändring av en Premium-resa men du måste ändå betala prisskillnaden. Om du avbokar fram till två timmar före avgång får du 100 % återbetalning minus en mindre avbokningsavgift för en returbokning.

 

Det finns ytterligare förmåner som varierar beroende på rutten. Fullständig information om Premium-biljettförmåner för din föredragna rutt visas när du väljer biljettyp vid bokningstillfället.