Vilka är era biljettyper?

Vi har tre huvudsakliga biljettyper: Economy – Flexi – Premium och du kan välja en annan biljettyp för din utresa och returresa.

 

Economy

 

Vårt lägsta biljettpris, ett bra val om dina resplaner är fasta. Biljettvillkoren i Economy är mer restriktiva än våra Flexi- och Premium-biljetter.

 

Om du gör en ändring för en Economy-resa måste du betala en ändringsavgift såväl som eventuella prisskillnader och du får ingen återbetalning om du avbokar biljetten. Avgifter för ändring av tillägg för bilister från 350 kr per båtresa och från 150 kr per båtresa för passagerare till fots.

 

Flexi

 

Vårt Flexipris erbjuder dig ett attraktivt biljettpris med större flexibilitet om dina planer ändras.

 

Det tillkommer ingen ändringsavgift om du gör en ändring av en Flexi-resa men du måste ändå betala prisskillnaden. Om du avbokar fram till 24 timmar före avgång får du 100 % återbetalning minus en mindre avbokningsavgift på cirka 60 kr för en returbokning. Om du avbokar fram till två timmar före avgång får du 50 % återbetalning igen minus den mindre avbokningsavgiften.

 

Premium

 

Vårt Premium-biljettpris ger dig de mest gynnsamma villkoren, större flexibilitet och andra förmåner.

 

Det tillkommer ingen ändringsavgift om du gör en ändring av en Premium-resa men du måste ändå betala prisskillnaden. Om du avbokar fram till två timmar före avgång får du 100 % återbetalning minus en mindre avbokningsavgift på cirka 60 kr för en returbokning. Det finns ytterligare förmåner som varierar beroende på rutten:

 

Det finns ytterligare förmåner som varierar beroende på rutten, inklusive Stena Plus Lounge-tillträde till Irländska sjön och Harwich-Hoek van Holland-rutterna, kostnadsfri frukost eller snabb ombordstigning och expressavstigning är förmåner som vissa rutter erbjuder som en del av vårt Premium-erbjudande.  Fullständig information om Premium-biljettförmåner för din föredragna rutt visas när du väljer din biljettyp vid bokningstillfället.

Contact frequently asked question icon

Vanliga frågor