Hur kan jag gå ombord färjan?

Beroende på vilken hamn du reser från, går fotpassagerare antingen ombord på färjan via en buss eller gångväg.

 

Via hamnarna i Holyhead, Dublin, Liverpool, Belfast (VT2 till Liverpool) och Cherbourg:

Fotpassagerare kommer att transporteras från passagerarterminalen till färjan med buss

 

Via hamnarna i Cairnryan, Belfast (VT4 till Cairnryan), Rosslare och Fishguard:

Fotpassagerare måste gå från passagerarterminalen till färjan via en markerad gångväg. Denna promenad är minst 200 m, vilket kanske inte är genomförbart för alla gäster. Meddela vår personal vid incheckningen att du behöver hjälp så ser vi till att det ordnas åt dig. Det är viktigt att du kommer till incheckningen minst 30 minuter före avgång för att vi ska kunna ordna det åt dig. I hamnarna i Belfast (VT4) och Cairnryan finns en anslutningsbuss som kan ta dig från passagerarterminalen direkt till färjan. I hamnarna i Rosslare och Fishguard kommer annan hjälp att tillhandahållas.

 

Via Harwich hamn:

Fotpassagerare måste gå från passagerarterminalen till färjan via en markerad gångväg. Denna promenad är minst 300 m, vilket kanske inte passar alla gäster. Meddela vår personal vid incheckningen om att du behöver hjälp så ser vi till att det ordnas åt dig.

 

Via hamnen i Hoek van Holland:

Fotpassagerare måste gå från passagerarterminalen till färjan via en markerad gångväg. Denna promenad är minst 700 m med rullande trottoarer, vilket kanske inte är lämpligt för alla gäster. Meddela vår personal vid incheckningen om att du behöver hjälp så ser vi till att det ordnas åt dig.