Färja till Belfast och Cairnryan

Res i stil på de största, lyxigaste färjorna någonsin för att resa mellan Skottland och Nordirland, Stena Superfast VII och Stena Superfast VIII. Med 12 dagliga resor kan du resa till fots eller med bil till Belfast och Cairnryan från endast 2 timmar och 15 minuter på två av de bästa färjorna på Irländska sjön.

 

Cairnryan till Belfast – en fantastisk reseupplevelse

Res med färja till Belfast och utforska Nordirland och mer. Du kommer att uppleva överlägsna komfortnivåer och nöjen ombord på våra supersnabba fartyg med alla faciliteter ombord tillgängliga för att göra din resa så avkopplande och njutbar som möjligt. Packa ihop din bil och ta en bilsemester till Nordirland – en plats med en fantastisk historia, kultur och mycket mer.  

 

Belfast – porten till Nordirland!

Njut av sevärdheterna i två stora städer – Belfast och Derry ~ Londonderry, utforska de många turistattraktionerna i världsklass, inklusive Titanic Belfast och Giant's Causeway på norra kusten, ta en pint på några av de coolaste pubarna och välj någon av de många restaurangerna för en lunch eller middag.  Shoppa så mycket du vill, ta en sightseeingtur och besök de många historiska landmärkena. Det finns oändliga saker att göra och du kommer säkerligen att känna dig varmt välkommen.

 

Belfast till Cairnryan på bara 2 timmar 15 minuter

Shoppa, ät en bit mat, se en gratis film, upplev Pure Nordic Spa eller luta dig bara tillbaka och koppla av. Med färja till Cairnryan och Glasgow tar det mindre än två timmar med bil, tåg eller buss och Edinburgh nås på 3,5 timmar. Med dramatiska landskap och en livlig kultur är ett besök i Skottland en oförglömlig upplevelse! 

 

Sydvästra Skottland, Ayr och Glasgow – utforska dem alla med bil

Dumfries & Galloway och Ayrshire i sydvästra Skottland är fantastiska platser att utforska med slott, fantastiska landskap och oändliga äventyrsaktiviteter. Besök skogsparken Galloway Forest Park, cykla på 7stanes, utforska slottet Threave eller ta en tur till den vackra kuststaden Ayr.  Mindre än 2 timmar från Cairnryan ligger Glasgow där du kan njuta av allt som denna fantastiska stad har att erbjuda.

 

Efter ett besök kommer du att vilja åka tillbaka till Skottland och Irland flera gånger om! Varför inte packa bilen och ta en Stena Line-färja till Cairnryan eller Belfast och njuta av en bilresa utan bagageavgifter?

Res i stil på de största, lyxigaste färjorna någonsin för att resa mellan Skottland och Nordirland, Stena Superfast VII och Stena Superfast VIII. Med 12 dagliga resor kan du resa till fots eller med bil till Belfast och Cairnryan från endast 2 timmar och...

Läs mer Läs mindre

Res med Superfast VII och Superfast VIII

till Cairnryan och Belfast

Från 1803 kr enkel väg, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Belfast och Cairnryan

  • Stena Superfast VII ferry at sea
    Stena Superfast VII
  • Stena Superfast VIII ferry at sea
    Stena Superfast VIII

Hamnar

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Cairnryan

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Belfast (till Cairnryan)

Res med Superfast VII och Superfast VIII

till Cairnryan och Belfast

Från 1803 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.