Färja till Rosslare och Fishguard

Färjan Stena Europe erbjuder ett bekvämt och avkopplande sätt att resa mellan Rosslare och Fishguard.  Res på kortaste och snabbaste sätt mellan södra Wales och Irland med 4 dagliga avgångar att välja mellan.  Varför inte luta dig tillbaka och koppla av i vår exklusiva Stena Plus Lounge, ta en kaffe i Coffee House eller om du föredrar det, få lite shoppingterapi i vår Duty Free Shop – du kommer aldrig att bli uttråkad ombord! Vi erbjuder också gratis Wi-Fi i alla passagerarlounger ombord så att du kan surfa över Irländska sjön utan att lämna din plats.

 

Ta bilen från Fishguard till Rosslare

Att ta färjan till Rosslare är det bästa sättet att nå det soliga sydöstra Irland.  Fly från det vardagen och ge dig ut på en rundtur i de närliggande områdena Wexford, Waterford och Kilkenny.  Du kan enkelt resa längre bort och nå Irlands huvudstad Dublin på under 2 timmar och Cork på under 3 timmar.

 

Njut av allt som Sydöstra Irland har att erbjuda

Wexford är känt för sina gyllene sandstränder, trädgårdsälskare kan utforska vackra Wexford Garden-leden och historieentusiaster kommer att älska de många slott och andra sevärdheter som länet har att erbjuda.  Glöm inte att prova jordgubbarna – Wexford är känt för dem!

 

Rosslare till Fishguard – den kortaste och snabbaste kryssningen

Res med färja till Fishguard i sydvästra Wales. Denna vackra del av världen är känd för sina fantastiska stränder och underbara landskap. Cardiff, Swansea och Bristol ligger alla inom räckhåll från Fishguard och London ligger mindre än fem timmar bort med bil.

 

Utforska södra Wales

Södra Wales är helt enkelt fantastiskt. Utforska Pembrokeshire med dess distinkta landskap,  fantastiska utsikter, sandstränder och dramatiska havsklippor. Ta dig lite längre bort och njut av det livliga nattlivet i Cardiff, huvudstaden i Wales.  London är också inom räckhåll.

 

Packa bilen och njut av en resa med Stena Line utan bagageavgifter!

Färjan Stena Europe erbjuder ett bekvämt och avkopplande sätt att resa mellan Rosslare och Fishguard.  Res på kortaste och snabbaste sätt...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Europe

till Fishguard – Rosslare

Från 1730 kr enkel resa, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färjor på rutten

  • Stena Europe ferry at sea
    Stena Europe

Hamnar

Map showing routes and ports to and from Ireland
Map showing routes and ports to and from Ireland

Rosslare Europort ligger i slutet av N25 i Rosslare-hamnen och är tydligt markerad på alla vägskyltar som leder till hamnen. Hamnen ligger 20 minuter från Wexford, 1 timme och 20 minuter från Waterford, 1 timme och 45 minuter från Kilkenny, 2 timmar och 15 minuter från Dublin och 3 timmar från Cork.

 

Rosslare är en liten by med stormarknad, bank, hotell, pensionat, pubar och restauranger.

Visa sidan Hamnen i Rosslare

Fishguard-hamnen ligger 1 mile nordväst om Fishguards centrum. Fishguard ligger i sydvästra Wales och nås via M4 och A40 från öster eller A497 från norr.

 

Det finns 2 dagliga färjeöverfarter till Rosslare året runt på Stena Europe.

 

Besök vår taxfreebutik i hamnen

Om du reser med bil kan du se fram emot fantastiska rabatter ombord, och du kan även köpa större volymer i våra taxfreebutiker! Beläget i Holyhead, Fishguard och Harwich hittar du speciella volymerbjudanden som är exklusivt tillgängliga i hamnarna.

Parkera bilen, köp din taxfreeranson och låt bilen utföra det tunga arbetet så att du inte behöver göra det! Våra taxfreebutiker i hamnarna är alltid öppna för passagerare.

 

Se taxfreeranson här eller fråga personalen som gärna hjälper till. 

 

Glad shopping!

 

Visa sidan Hamnen i Fishguard

Res med Stena Europe

till Fishguard – Rosslare

Från 1730 kr enkel resa, bil och förare

Avgång
Retur

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.