Färja till Hoek van Holland och Harwich

Res med färja mellan England och Holland med lyx och stil på superfärjorna Stena Britannica och Stena Hollandica. Harwich till Hoek van Holland är den rakaste vägen till Nederländerna och Tyskland från södra England. Välj mellan fyra dags- eller nattkryssningar med restid från bara sex och en halv timmar. Oavsett om du väljer en dags- eller nattkryssning erbjuder våra privata en-suite-hytter ett utmärkt avskilt utrymme för lugn och avkoppling. Ombord på våra Superferries kan du välja mellan en rad olika ställen att äta och dricka på, med menyer för både stor och liten. Uppgradera din resa med vår exklusiva Stena Plus Lounge, eller ta chansen att utmana barnen på arkadspel i Family Hub. Glöm inte att göra ett fynd i vår Duty Free Shop! Luta dig tillbaka, slappna av och njut av direktseglingen mellan Holland och Storbritannien.

 

Harwich till Hoek van Holland – utforska mer

När du reser till Hoek van Holland med färja kan du nå de stora nederländska städerna, som Rotterdam i närheten och Amsterdam och Haag inom nära bilavstånd. Det finns också utmärkta transportförbindelser till resten av Europa som gör att du kan ta en bilsemester ännu längre bort om du så önskar. 

 

Utforska Holland och res vidare

På mindre än 40 minuter med bil från Hoek van Holland besöker resenärer den historiska staden Haag på Nederländernas västkust. Om du fortsätter bortom Haag väntar den medeltida nederländska staden Utrecht. Staden tar besökare till nya höjder med den vackra kyrkbyggnaden med Nederländernas äldsta och högsta klocktorn. På bara drygt fyra timmar med bil nordöst från Hoek van Holland hamnar man i hjärtat av Hannover i Tyskland, en elegant stad med massor av historia.

 

Ta bilen från Hoek van Holland till Harwich 

När du tar färjan till Harwich kan du utforska Englands vackra sydkust med sina pittoreska byar och fantastiska vyer. Naturligtvis väntar London bara på att utforskas med allt denna stad har att erbjuda när det gäller kultur, historia, mat och underhållning och som nås på bara tar några timmar med bil eller tåg. Om du planerar att köra lite längre bort kan du utforska sevärdheterna i Wales och det magiska Irland – den gröna ön. 

 

Besök Englands sydkust

Utforska den soliga sydkusten med bil – städerna Cambridge, Norwich, Oxford och London är alla lätta att nå. Stanna till i de många pittoreska byarna längs vägen, ta ett dopp på en av stränderna med blå flagg och känn sanden mellan tårna, se flera av UNESCO:s världsarv, katedraler, kyrkor, palats, slott med mera. Upplev allt under en kort vistelse eller en hel semester – du kommer verkligen att gilla det.

 

Utan bagageavgifter är det bara att packa bilen med allt du behöver och ta en bilsemester med Stena Line.

 

Nytt! Taxfree i hamnen

Om du reser med bil kan du inte bara se fram emot stora besparingar ombord utan du kan också köpa i stora mängder i våra Taxfree-butiker i hamnen i Harwich! Hitta specialerbjudanden för stora mängder som bara finns i The Shop – parkera bara din bil, handla så mycket du får taxfree och låt bilen sköta den jobbiga biten. Trevlig shopping! 

Res med färja mellan England och Holland med lyx och stil på superfärjorna Stena Britannica och Stena Hollandica. Harwich till Hoek van Holland är den rakaste vägen till Nederländerna och Tyskland från södra England. Välj mellan fyra dags- eller nattkryssningar...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Britannica och Stena Hollandica

till Hoek van Holland och Harwich

Från 1299 kr enkel väg, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Hoek van Holland och Harwich

  • Stena Britannica ferry at sea
    Stena Britannica
  • Stena Hollandica ferry at sea
    Stena Hollandica

Hamnar

Map showing the routes to and from Holland
Map showing the routes to and from Holland

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Harwich

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Hoek van Holland

Res med Stena Britannica och Stena Hollandica

till Hoek van Holland och Harwich

Från 1299 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.