Färja till Dublin och Holyhead

Res med färja till Dublin och Holyhead och semestra på enklast möjliga sätt i Irland och Wales. Njut av den bästa reseupplevelsen på irländska sjön ombord på Stena Adventurer eller Stena Estrid – superfärjor med 8 resor dagligen mellan Holyhead och Dublin på bara 3 timmar och 15 minuter.

 

Holyhead till Dublin – res med stil

Packa ihop bilen och res med färja till Dublins hjärta. Luta dig tillbaka och koppla av ombord, njut av en god måltid, en drink i baren eller varför inte unna dig ett fynd i vår Duty Free Shop?  Irlands huvudstad, Dublin, är en av Europas mest spännande städer. Kulturen är elektrisk och staden är känd för sina poeter och lekhjättar, artister och musiker.

 

Saker att göra i Dublin

Var ska man börja? Med sina många museer, fantastiska sevärdheter och bra shopping är en kort vistelse i Dublin med färja en idealisk semester.  Utforska Guinness Storehouse och njut av en pint "Black Stuff" eller gör ett besök på det berömda bränneriet Jameson om du gillar whisky bättre.  Njut av massa skoj på Temple Bar, promenera genom St. Stephen's Green och fördjupa dig i historien i det världsberömda Trinity College och dess fantastiska bibliotek.

 

Dublin till Holyhead – enkelt med bil

Res till Holyhead med bil och ta med dig allt du behöver för att vandra, cykla eller åka på sightseeing runt norra Wales och bortöver. Ön Anglesey är känd för sin fantastiska kustlinje med städerna Liverpool, Manchester, Chester och Birmingham inom nära räckhåll.

 

Saker att göra i och runt Holyhead

Paddla kajak, åka motorbåt och besöka stranden är alla en del av Holyheads och North Wales lockelse. Njut av några förstklassiga restauranger, vackra städer och byar med ett varmt och vänligt välkomnande.

 

Utan bagageavgifter är det enkelt att ta färjan mellan Dublin och Holyhead, så packa bilen och njut av en resa med Stena Line idag.

Res med färja till Dublin och Holyhead och semestra på enklast möjliga sätt i Irland och Wales. Njut av den...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Adventurer och Stena Estrid

till Holyhead och Dublin

Från 1730 kr enkel resa, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färjor på rutten

  • Stena Adventurer ferry at sea
    Stena Adventurer
  • Stena Estrid ferry leaving the port
    Stena Estrid

Hamnar

Map showing routes and ports to and from Ireland
Map showing routes and ports to and from Ireland

Holyhead-hamnen ligger i Anglesey, norra Wales. Hamnen är bekvämt belägen i slutet av den dubbla AA55-motorvägen.

 

Besök vår taxfreebutik i hamnen

Om du reser med bil kan du se fram emot fantastiska rabatter ombord, och du kan även köpa större volymer i våra taxfreebutiker! Beläget i Holyhead, Fishguard och Harwich hittar du speciella volymerbjudanden som är exklusivt tillgängliga i hamnarna.

Parkera bilen, köp din taxfreeranson och låt bilen utföra det tunga arbetet så att du inte behöver göra det! Våra taxfreebutiker i hamnarna är alltid öppna för passagerare.

 

Se taxfreeranson här eller fråga personalen som gärna hjälper till. 

 

Glad shopping!

Visa sidan Hamnen i Holyhead

Dublin-hamnen är en specialbyggd anläggning för Stena Lines Superferries. Stena Lines färjeterminal i Dublin ligger 6 km öster om Dublins centrum. Det finns tydlig skyltning på alla huvudvägar för vägvisning till hamnen.

Visa sidan Hamnen i Dublin

Res med Stena Adventurer och Stena Estrid

till Holyhead och Dublin

Från 1730 kr enkel resa, bil och förare

Avgång
Retur

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.