Färja till Dublin och Holyhead

Res med färja till Dublin och Holyhead och semestra på enklast möjliga sätt i Irland och Wales. Njut av den bästa reseupplevelsen på Irländska sjön ombord på Stena Adventurer eller Stena Estrid – superfärjor med 8 resor dagligen mellan Holyhead och Dublin på bara 3 timmar och 15 minuter.

 

Holyhead till Dublin – res med stil

Packa ihop bilen och res med färja till Dublins hjärta. Luta dig tillbaka och koppla av ombord, njut av en god måltid, en drink i baren eller varför inte unna dig ett fynd i vår Duty Free Shop?  Irlands huvudstad, Dublin, är en av Europas mest spännande städer. Kulturen är elektrisk och staden är känd för sina poeter och dramatiker, artister och musiker.

 

Saker att göra i Dublin

Var ska man börja? Med sina många museer, fantastiska sevärdheter och bra shopping är en kort vistelse i Dublin med färja en idealisk semester.  Utforska Guinness Storehouse och njut av en pint "Black Stuff" eller gör ett besök på det berömda bränneriet Jameson om du gillar whisky bättre.  Roa dig på Temple Bar, promenera genom St. Stephen's Green och fördjupa dig i historien i det världsberömda Trinity College och dess fantastiska bibliotek.

 

Dublin till Holyhead – enkelt med bil

Res till Holyhead med bil och ta med dig allt du behöver för att vandra, cykla eller åka på sightseeing runt norra Wales och bortöver. Ön Anglesey är känd för sin fantastiska kustlinje med städerna Liverpool, Manchester, Chester och Birmingham inom nära räckhåll.

 

Saker att göra i och runt Holyhead

Kajakpaddling, motorbåtsturer och strandbesök är alla en del av Holyheads och North Wales lockelse. Upplev förstklassiga restauranger, vackra städer och byar med ett varmt och vänligt välkomnande.

 

Utan bagageavgifter är det enkelt att ta färjan mellan Dublin och Holyhead, så packa bilen och njut av en resa med Stena Line idag.

 

Nytt! Taxfree i hamnen

Om du reser med bil kan du inte bara se fram emot stora besparingar ombord utan du kan också handla stora mängder i våra Taxfree-butiker i hamnen i Holyhead och Fishguard! Hitta specialerbjudanden för stora mängder som bara finns i dessa butiker – du parkerar bara bilen, köper din taxfree-ranson och låter bilen sköta den jobbiga biten. Trevlig shopping! 

Res med färja till Dublin och Holyhead och semestra på enklast möjliga sätt i Irland och Wales. Njut av den bästa reseupplevelsen på Irländska sjön ombord på Stena Adventurer eller Stena Estrid – superfärjor med 8 resor dagligen mellan Holyhead...

Läs mer Läs mindre

Res med Stena Adventurer och Stena Estrid

Dublin och Holyhead

Från 1888 kr enkel väg, bil och förare

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färja till Dublin och Holyhead

  • Stena Adventurer ferry at sea
    Stena Adventurer
  • Stena Estrid ferry leaving the port
    Stena Estrid

Hamnar

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Holyhead

På vår hamnsida kan du läsa mer om:

• Parkeringsmöjligheter

• Öppettider

• Faciliteter i hamnen

• Hur du tar dig till hamnen

• Adress

Visa sidan Hamnen i Dublin

Res med Stena Adventurer och Stena Estrid

Dublin och Holyhead

Från 1888 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.