Åk färja till Frankrike och påbörja semestern!

Aller Frankrike!

 

Upplev ett äventyr som inte liknar något annat när du reser till Frankrike. Ett land som är rikt på kultur, där du kan strosa nerför kullerstensgator fyllda med originella butiker och kaféer och förundras av konsten på Louvren. Upptäck vingårdar, stränder och upplevelser som varar hela livet. 

 

I vilken hastighet fill du avnjuta livet? Om du gillar när det går snabbt, så är det goda nyheter. Frankrike är fyllt med utmanande vandrings- och cykelleder och varför inte gå upp eller ner en nivå med en vandring i Jurabergen eller utforska djupa underjordiska grottor? Ta dig tid att beundra naturen och se sällsynta växter och djur, inklusive lodjur, majestätiska guldörnar och rådjur. 

 

För vinkännarna finns de franska vingårdarna med en twist. Färdas på hästryggen mellan vingårdarna i Dentelles de Montmirail, cykla genom Bordeaux eller beundra Burgundys klimat från en varmluftballong?

 

Om du söker en stadssemester behöver du inte leta längre! Njut av shopping i designbutiker och specialutställningar i Paris innan du ser den fantastiska utsikten över staden från det legendariska Eiffeltornet. Utforska Lyon med dubbeldäckare och stanna till vid Musée des Confluences för att lära dig mer om vetenskap och mänsklighetens historia. Promenera genom Bordeaux centrum eller festa till småtimmarna i Pigalle. Frankrike är synonymt med shopping och har några av Europas främsta butiker, så se till att plats finns i bilen för de extra godbitarna! 

 

Om du har stor aptit så kommer det franska köket att hjälpa dig. Frankrike har mängder av restauranger med Michelin-stjärnor, gourmetbistros och marknader fullpackade med skorpor, lyxiga ostbröd och de finaste vinerna.

 

Stöt ihop med kändisar och celebriteter när du besöker franska rivierans glamour och sofistikerade kultur. Promenera längs Saint Tropez, se de berömda ansiktena på storbildsbion i Cannes eller ta en promenad i solnedgången längs Promenade des Anglais i Nice.

 

Frankrike är fullt av utsökt mat, udda kaféer och utsökt konst, och erbjuder massor av aktiviteter för alla åldrar och är väl värt att bocka av på din reselista! 

Aller Frankrike!

 

Upplev ett äventyr som inte liknar något annat när du reser till Frankrike. Ett land som är rikt på kultur, där du kan strosa nerför kullerstensgator fyllda med originella butiker och kaféer och förundras av konsten på...

Läs mer Läs mindre

Segla direkt från Rosslare till Cherbourg

Njut av en resa till Frankrike

Från 1812 kr enkel väg, bil och förare

Hamnar

Map showing the routes to and from France

Cherbourg-Octeville är en vacker sjöstad belägen i hjärtat av norra Frankrike och erbjuder ett fantastiskt utbud av restauranger och barer samt en otrolig småbåtshamn.

 

Hamnen ligger också i närheten av några av Frankrikes bästa turistattraktioner och större städer. Cherbourg ligger bara 1 timme från staden Bayeux (hem till Bayeux Tapestry) på N13. På 1 timme och 30 minuter kan du ta dig till staden Caen, och en bilresa på 2 timmar tar dig till fantastiska Mont Saint-Michel. Paris är en 4 timmars bilresa och är lätt att ta sig till med A13.

Valda destinationer

Segla direkt från Rosslare till Cherbourg

Njut av en resa till Frankrike

Från 1812 kr enkel väg, bil och förare

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.