Sök pris

Båtresa Trelleborg - Rostock

ÅK MED STENA LINE FRÅN TRELLEBORG TILL ROSTOCK. 6 AVGÅNGAR DAGLIGEN!

Till denna livs levande Hansastad tar du dig med vår linje Trelleborg-Rostock. Hit kommer du på bara sex timmar och väl framme har du hela Tyskland och Europa lättillgängligt framför dig. Ombord kopplar ni av och umgås, äter en bit mat eller bokar en hytt och vilar upp er inför semesterveckan!


Kapacitetssamarbete med TT-Line

Stena Line har ett kapacitetssamarbete med TT-line på linjen Trelleborg–Rostock. Nu kan du boka avgångar med både TT-Lines & Stena Lines färjor på stenaline.se. Detta innebär en utökad turlista med fler avgångar. Se pressmeddelande nedan för mer info om kapacitetssamarbetet.


Läs pressmeddelande »

Pris enkel väg

Trelleborg–Rostock

fr 399:-/Bil & 1 pers*

Ta med fler i bilen 79:-/ vuxen & 40:-/barn.

 

*Båtresa enkel väg inkl bil. Economybiljett. Hytt tillkommer vid nattöverfart. Begränsat antal platser.

 

Fler fordonstyper & priser »

 

Tips! Hitta våra bästa priser genom att välja "Lågpriskalender" i bokningsdialogen.

Husbil/husvagn

Att ha med sig husvagnen eller husbilen på semestern ger dig både flexibilitet och utrymme för spontana stopp. Du kan dessutom packa mer, ta med dig fler minnen hem och åka flera.

 

Se priser för tunga fordon » 

Tur- & returspecial

Specialpris på båtresa t/r inklusive fordon* med linjen Trelleborg–Rostock.

Fr 1 677:-

/4 pers & BIL*

*Se villkor & fler priser »

 

Boka erbjudande »

Förboka mat

Du får alltid 10 % rabatt när du förbokar maten ombord på din båtresa. Lägg till de måltider du vill ha när du bokar din resa, rabatten dras av automatiskt. 

 

Alltid 10% rabatt!

Stanna längre

Boka till boende på din semesterdestination och få rabatt på båtresan.

 

Alltid rabatt!

 

Sök pris & boka »

Ombord

 
Se vad som finns ombord på våra färjor på linjen Trelleborg–Rostock.

mat rostock
Mat & dryck ombord

I våra restauranger på FS Mecklenburg-Vorpommern och MS Skåne erbjuder vi buffé till frukost, lunch och middag med ett brett urval av kalla och varma rätter. Sommartid har vi även en bar ombord där du kan beställa dricka och snacks.

 

Mat & dryck »

Shopping ombord

Vi har alltid Bordershop ombord på våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land.

 

Se våra varor på
shopping.stenaline.se »

hytt rostock
Hytter

Boka till hytt på din båtresa och vakna utvilad i Rostock. Du lägger till och väljer hyttyp i bokningsdialogen när du bokar din resa.

 

fr 475:-

 

Hytter Mecklenburg–Vorpommern »

Hytter Skåne »

Iland

 
Upptäck den vackra hansastaden Rostock eller ta bilen ut på autobahn och fortsätt ner i Tyskland och Europa. Här hittar du tips och inspiration samt annat som är bra att veta inför din resa.

rostock
Rostock

I Rostock kan du kombinera fantastisk shopping, gemytliga restauranger och mikrobryggerier. Du hittar både Alten Fritz, det traditionsrika havsbadet Warnemünde med sin långa härliga sandstrand, färgglada sjöbodar samt många småbutiker, kaféer och restauranger.

 

Se & göra i Rostock »

Övrigt

 
Här hittar du övrig information om sådant som kan vara bra att ha koll på inför din resa.

Frågor och svar

Hitta information om incheckning, ID-handlingar och annat som är bra att ha koll på inför din resa under våra frågor och svar. Här hittar du även kontaktuppgifter till vår kundtjänst vid mer specifika frågor.

 

Till frågor & svar »

Bli medlem i Extra

Som medlem i vårt lojalitetsprogram Extra får du ta del av kundförmåner och medlemserbjudanden. Dessutom tjänar du poäng på dina resor och allt som du handlar ombord på våra färjor.

 

Bli medlem »