Sök pris & boka

Stena Germanica


Våra Tysklandsfartyg blir kontantfria

Alla våra fartyg till Tyskland blir kontantfria fr.o.m. 1 september 2020. Betalning med kort anslutna till VISA och Mastercard fungerar som vanligt. Detta för en smidigare shoppingupplevelse och säkrare resa. Det kommer inte att vara möjligt att betala med kontanter ombord.

Ta en rundtur på Stena Germanica

Se dig omkring på båten innan din resa. Här kan du flytta dig runt bland olika områden ombord på Stena Germanica som är en av färjorna på linjen Göteborg-Kiel.

Fartygsfakta

Stena Germanica är en av de två fartyg som trafikerar linjen Göteborg-Kiel, mellan Sverige och Tyskland.


Fartyg RO-PAX

Längd 240 m

Byggd 2001/2007/2010

Bilkapacitet 300

Passagerarkapacitet 1300

Kul för barnen ombord

Lek kapten på båten, pyssla, måla och busa i lekrummet ombord på Stena Germanica. Här finns även sällskapsspel, tipspromenad och massa annat roligt att sysselsätta sig med under resan.

 

Läs mer om vad som händer ombord »

stenaline-shopping

Butiken är alltid välfylld med produkter och med fina erbjudanden av alla dess sorter! Du hittar ett stort utbud av dryck, kosmetika och godis till fördelaktiga priser och du hittar varor som är upp till 50% billigare än i land. Missa inte att se vilka aktuella erbjudanden vi har!

Planera dina inköp - titta närmare på vår shoppingsida »

Provsmakning
Vi vill gärna hjälpa dig att hitta dina favoriter bland whiskey och rom. Vi erbjuder därför provsmakning mot en liten kostnad. 

Välkommen!