Sök pris & boka

Mat & Dryck ombord Stena VisionSäkerheten för våra passagerare och medarbetare är vår högsta prioritet.

Vi kommer att fortsätta ha ett urval av varma och kalla rätter  i våra barer, cafeér och restauranger. 
På grund av Covid-19 har vi infört ytterligare åtgärder till vår redan ambitiösa standard ombord. 
Därför kommer alla drycker serveras på flaska, kaffe och te fylls på vid våra dryckesstationer och vissa måltider serveras på bricka med pucksystem eller som en serverad buffémeny.

Vi välkomnar alla passagerare ombord för en trygg och behaglig resa.

 

buffe ombord i restaurang
Restaurang Taste

I restaurang Taste serveras både frukost- och middagsbuffé. Middagsbuffén består av både kalla och varma rätter, desserter samt vin, öl, kalla drycker och kaffe. På sommaren serveras det även lunch i restaurangen. På grund av rådande omständigheter är restaurang Taste stängd tills vidare, med undantag från frukost som fortfarande serveras.

räksmörgås ombord
Food City

I Food City kan du stilla hungern med olika varmrätter. Här hittar du även våra populära räksmörgåsar. Till maten kan du välja bland olika drycker som öl, vin och läsk.

person som dricker vin ombord
C-view Bar

I C-view bar kan du koppla av med något gott att dricka och släppa loss på dansgolvet. Här serveras öl vin och drinkar. Baren har öppet torsdag till söndag samt alla kvällar under sommaren.

pastarätt i restaurang metropolitan
Metropolitan

I restaurang Metropolitan väljer du vad du vill äta från á la carte-menyn som ändras varje säsong. Fråga gärna restaurangpersonalen så berättar de mer om maten. På kvällarna kan du lyssna på en trubadur som spelar i restaurangen.

 

På grund av rådande omständigheter är restaurang Metropolitan stängd tills vidare, rätter från á la carte-menyn kan beställas i Food City.


person med glas i handen ombord
Riva Bar

Missa inte ett stopp i Riva Bar ombord. Här kan du slå dig ner och njuta av något gott att dricka. Baren håller öppet under fredag- och lördagkvällar.

en kopp kaffe
Ristretto Coffee House & Metropolitan Bar

Café och bar som erbjuder både olika sorters kaffe, kakor och smörgåsar men även drinkar, öl, vin och snacks. Vissa kvällar kan du njuta av liveunderhållning med trubadur här.

Specialrätter

Ombord på Stena Vision tillhandahåller vi gluten- och laktosfria produkter i vår buffé. Ombordpersonalen hjälper till vid frågor och önskemål på plats. 

 

Vi gör alltid vårt bästa för att tillmötesgå eventuella önskemål.