Sök pris & boka

Mat & Dryck ombord Stena VisionNjut av god mat & dryck ombord!

På våra fartyg kan ni alltid njuta av god mat & dryck tillsammans i våra restauranger!

buffe ombord i restaurang
Restaurang Taste

I restaurang Taste serveras både frukost- och middagsbuffé. Middagsbuffén består av både kalla och varma rätter, desserter samt vin, öl, kalla drycker och kaffe. På sommaren serveras det även lunch i restaurangen.

räksmörgås ombord
Food City

I Food City kan du stilla hungern med olika varmrätter. Här hittar du även våra populära räksmörgåsar. Till maten kan du välja bland olika drycker som öl, vin och läsk.

person som dricker vin ombord
C-view Bar

I C-view bar kan du koppla av med något gott att dricka och släppa loss på dansgolvet. Här serveras öl vin och drinkar. Baren har öppet torsdag till söndag samt alla kvällar under sommaren.

pastarätt i restaurang metropolitan
Metropolitan

I restaurang Metropolitan väljer du vad du vill äta från á la carte-menyn som ändras varje säsong. Fråga gärna restaurangpersonalen så berättar de mer om maten. På kvällarna kan du lyssna på en trubadur som spelar i restaurangen.

 

Ladda ner menyn »

Menyn gäller t.o.m. 3/6.

person med glas i handen ombord
Riva Bar

Missa inte ett stopp i Riva Bar ombord. Här kan du slå dig ner och njuta av något gott att dricka. Baren håller öppet under fredag- och lördagkvällar.

en kopp kaffe
Ristretto Coffee House & Metropolitan Bar

Café och bar som erbjuder både olika sorters kaffe, kakor och smörgåsar men även drinkar, öl, vin och snacks. Vissa kvällar kan du njuta av liveunderhållning med trubadur här.

10% RABATT PÅ FÖRBOKAD MAT

Var säker på att få den måltid och den plats du vill ha, samtidigt som du får 10% rabatt!
Vi rekommenderar att du förbokar mat eller bokar bord för att förenkla din resa. Du garanteras då bord vid den sittningen du önskar.

Du förbokar mat och bord i bokningsdialogen efter du valt resa, under Erbjudanden ombord. 

Specialrätter

Ombord på Stena Vision tillhandahåller vi gluten- och laktosfria produkter i vår buffé. Ombordpersonalen hjälper till vid frågor och önskemål på plats. 

 

Vi gör alltid vårt bästa för att tillmötesgå eventuella önskemål.