Sök pris & boka
Fr 999:-
Bil, hytt & 1 pers

Göteborg - Kiel

Den bekväma vägen till Tyskland

Koppla av med god mat och dryck, underhållning och en god natts sömn medan tar vi dig närmare din destination. Välj mellan att resa med eller utan bil. Du kan antingen ta en kortare tur med en dag i Tyskland och åka tillbaka med vändande båt, eller stanna några nätter innan du reser tillbaka. Tyskland är den perfekta utgångspunkten för dig som är sugen på en roadtrip vidare ut i Europa. Färjorna MS Stena Germanica och MS Stena Scandinavica trafikerar linjen. Välkommen ombord!


två personer i hytt på färja
Ombord

Ombord på färjan kan du äta en god middag eller en lättare måltid i någon av restaurangerna. När du är mätt och belåten kanske det är dags för ett besök i butiken ombord. Här hittar du ett brett utbud av kosmetika, godis och dryck för upp till 60% billigare än i land. Passa på att slå dig ner i baren en stund för en drink och lite snacks. Avsluta dagen med att sova gott i våra hytter för att sedan vakna pigg, utvilad och redo för en ny dag med start i Kiel.

 

Stena Germanica » Stena Scandinavica »

Tidtabell
  • 2019-09-18, Stena Vision med regelbunden ankomsttid 19.30 till Gdynia försenas. Ny ankomsttid beräknas till 20:30
  • MS Sassnitz seglar som förstärkning på rutten Trelleborg - Rostock under hösten. Hon kommer att gå tillbaka till normal tidtabell i februari 2020.

Check-in tider, se respektive avgång


NoDeparturesMessage

Avgång Ankomst Restid Färja

NoDeparturesMessage

Avgång Ankomst Restid Färja