Sök pris

Båtresa en väg fr 599:-/1 pers & bil 

Kryss fr 699:-/pers

Göteborg - Kiel

Res med oss på Stena Line till Kiel.

Samtidigt som du njuter av god mat och dryck, underhållning och en god natts sömn tar vi dig 50 mil över havet och närmare din slutdestination. Du kan resa med eller utan bil, du kan välja att resa tillbaka med vändande båt och bara spendera en dag i tyskland eller boka in några nätter innan du reser tillbaka. Tyskland är även den perfekta utgångspunkten för en roadtrip vidare ut i Europa!

Färjor som trafikerar linjen är MS Stena Germanica och MS Stena Scandinavica - Välkommen ombord!


Enjoy a refreshing drink at the Riva-Bar on Stena Scandinavica
Ombord

Ombord på våra färjor som trafikerar linjen Göteborg - Kiel behöver du aldrig ha tråkigt!


Njut av din resa, ät en god måltid eller lättare smörgås i någon av restaurangerna. När du är mätt och belåten rekommenderar vi att du gör ett besök i vår butik, här hittar du ett brett utbud av kosmetika, godis och dryck - upp till 50% billigare än i land. När du shoppat klart kan du slå dig ner i baren och ta en drink och lite snacks. Avsluta dagen med att sova gott i våra hytter för att sedan vakna pigg, utvilad och redo för en ny dag med start i Kiel. 

Tidtabell
  • 2018-03-18: Stena Vision med ordinarie ankomsttid 19:30 till Karlskrona är försenad på grund av ett tekniskt problem. Ny ankomsttid beräknad till 19:50.

Check-in tider, se respektive avgång


Avgång Ankomst Restid Färja
Avgång Ankomst Restid Färja