Sök pris & boka

Ombord på linjen Göteborg - Kiel

FÖRDELAKTIG SHOPPING, HAVSUTSIKT OCH GOD MAT!


mat ombord
Mat & dryck

Ombord kan du välja mellan ett antal olika dagens rätter och en god frukost. Metropolitan Café är öppen och erbjuder ett härlig utbud av goda rätter som alla är tillagade ombord.


se aktuella erbjudanden i bordershop ombord
Shopping ombord

Handla upp till 60% billigare än iland i vår Bordershop som du hittar ombord på alla fartyg.

 

Se utbudet och planera din shopping »

Mat & dryck ombord

Ombord på våra färjor till Kiel hittar du ett bredd utbud av mat och dryck. Välj mellan Á la Carte- eller bufférestaurang till middagen. Efteråt kan du ta något gott att dricka i baren. Du hittar dessutom café och frukostbuffé ombord.

Du hittar mer om respektive färja här:
Stena Germanica »
Stena Scandinavica »

Underhållning

Har roligt och njut av underhållning ombord på din resa till och från Kiel! Nöjesvärdarna i C View Bar bjuder på allt från musikquiz till bingo och artister. Ta del av underhållningen och njut av en drink i baren - eller kom med upp på dansgolvet!

Du hittar mer information på respektive färja:

Stena Germanica »

Stena Scandinavica »

två personer i hytt på färja
Hytter

Vakna utvilad på väg till och från Kiel efter en god natts sömn i din hytt. Välj bland flera olika typer av hytter. Du väljer din hytt i bokningsdialogen när du bokar din resa.

Hytter Stena Germanica »
Hytter Stena Scandinavica »

Ta en rundtur på Stena Germanica

Se dig omkring på båten innan din resa. Här kan du flytta dig runt bland olika områden ombord på Stena Germanica som är en av färjorna på linjen Göteborg-Kiel.

Ta en rundtur på Stena Scandinavica

Se dig omkring på båten innan din resa. Här kan du flytta dig runt bland olika områden ombord på Stena Scandinavica som är en av färjorna på linjen Göteborg-Kiel.