Sök pris

Från 399 kr / 1 pers & bil

Trelleborg - Rostock

Res med bil men låt oss köra de första milen mellan Trelleborg - Rostock

Passa på att koppla av och umgås på färjan medan vi kör de första milen mellan Trelleborg och Rostock. Njut av en bit mat, passa på att shoppa till fördelaktiga priser i vår butik eller varför inte boka en hytt så att du kan slappna av och sova inför fortsatt bilkörning i Tyskland. Väl framme i Rostock är man snabbt och enkelt ute på Autobahn. Från Rostock har man endast 2 timmars körning till Berlin. Tyskland är även den perfekta utgångspunkten för en roadtrip vidare ut i Europa!
Färjor som trafikerar linjen Trelleborg - Rostock är MS Skåne och FS Mecklenburg-Vorpommern - Välkommen ombord!


Kapacitetssamarbete med TT-Line

Stena Line har ett kapacitetssamarbete med TT-line på linjen Trelleborg–Rostock. Nu kan du boka avgångar med både TT-Lines & Stena Lines färjor på stenaline.se. Detta innebär en utökad turlista med fler avgångar. Se pressmeddelande nedan för mer info om kapacitetssamarbetet.


Läs pressmeddelande »

Restaurang Mecklenburg-Vorpommern
Ombord aktiviteter

Oavsett om du reser med Mecklenburg-Vorpommern eller med Skåne på väg till din destination kan du passa på att äta något gott i vår självservice restaurang, eller shoppa i vår butik ombord. I butiken hittar ni ett brett utbud av dofter, kosmetika, dryck och godis. För barnen finns det även ett lekrum.

Tidtabell
  • 2018-03-18: Stena Vision med ordinarie ankomsttid 19:30 till Karlskrona är försenad på grund av ett tekniskt problem. Ny ankomsttid beräknad till 19:50.

Check-in tider, se respektive avgång


Avgång Ankomst Restid Färja
Avgång Ankomst Restid Färja