Sök pris & boka

Konferera i eller på väg till Polen

Välj mellan vår 24h-kryssning med en kväll och en heldag ombord eller 36h-kryssningen med två hela kvällar ombord och en heldag att uppleva Polen!

Vad passar er? Vi har flera koncept som kan passa för er konferens. Välj en dagstur eller stanna över iland. Lämna stress och vardag på kajen hemma! 


Stena Vision
MiniCruise 24h-konferenskryssning

Ta med dig dina kollegor på en MiniCruise 24h-möte mellan Karlskrona - Gdynia. Ni får en hel mötesdag och en natt ombord. Våra fartyg Stena Vision och Stena Spirit bjuder på inspirerande miljöer, modern utrustning och den perfekta kombinationen av nytta och nöje.

 

Ladda ner vårt produktblad här »

MaxiCruise 36h-konferenskryssning

Åk med kollegorna på en MaxiCruise 36h-kryss, med två trevliga kvällar ombord och en hel mötesdag ombord eller i land. Kombinera era möten med ett besök i Gdynia, Sopot och Gdansk som är kända för sina långa shoppingstråk, fina badstränder, välklippta golfbanor och för fascinerande historia.

 

Ladda ner vårt produktblad här »

Kollegor som har möte
Välkommen att BOKA DIN KONFERENSRESA hos oss!

Vi hjälper er gärna att planera er konferensresa. Kontakta oss via telefon vardagar mellan kl 08.00-16.00 0770-67 67 00, alternativt skicka ett mail till business.travel@stenaline.com

Bordershop ombord

Vi har Bordershop ombord på alla våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land. Passa på att handla till alla festligheter!

 

Se våra varor här stenalineshopping.se »