shopping, winter holidays and people concept - happy senior couple at christmas market souvenir shop on town hall square in tallinn, estonia

Fånga julmagin i Danmark

Att komma i julstämning är enkelt när man besöker julmarknader. Gnistrande ljus, stämningsfulla melodier och doften av traditionella läckerheter väntar. Här har vi samlat några av norra Europas bästa julmarknader. Följ med oss på en resa över havet och låt julen omfamna dig på de mest förtrollande julmarknaderna. Boka din biljett idag!

Julmarknad på Tivoli Friheden – Århus

Datum: 18 november – 23 december

 

Med 50 000 tindrande ljus blir nöjesparken Friheden ett gyllene sken på vinterhimlen. Blicka upp mot Danmarks kanske största julgran när Sky Tower, på hela 65 meter, är klädd i över 2 kilometer av juleljus. Du kan också se parken från ovan i ett pariserhjul, låta barnen träffa Tomten, handla julklappar och äta dansk julmat.

Christmas lights in Tivoli Friheden
Århus Konst- och julmarknad – Århus

Datum: 24 november – 17 december

 

Århus konst- och julmarknad är av det mindre slaget, men är älskad bland både stadens invånare och turister. I över 30 år har marknaden gett besökarna en mysig atmosfär. Gå runt bland över 80 stånd som säljer konstverk, smycken och handgjorda klädesplagg. Det är en marknad där du kan hitta perfekta julklappar för den som vill ha något unikt i år. Marknaden har ett café där du kan sätta dig ner och njuta av risgrynsgröt, glögg och danska småkakor. 

Christmas Market
Julmarknad på Ålborg Zoo – Ålborg

Datum: TBD

 

På Ålborg Zoo är det tradition att varje år tända upp hela djurparken i juleljus och låta djuren uppleva en riktigt god jul. I år är inget undantag. Du kan förvänta dig allt från dansk julmat och fina julklappar till vacker julbelysning och självklart ett besök från Tomten. Dessutom är det en extra bonus att du kan hälsa på alla djur, och önska dem en riktigt god jul!

Girl on the christmas market at the gifts in december in South Tyrol

Valda destinationer för den här guiden

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.