Happy young multiracial friends shopping together at clothing store

Passa på att handla när du är utomlands

Gränshandeln har alltid varit omtyckt och populär för svenskar som reser utomlands. Både för att sätta guldkant på semestern till att storhandla öl och vin till bröllop och kalas. Oavsett anledning finns här alltid möjlighet till att göra klipp. Med ett brett sortiment i sina butiker hittar du alltid erbjudanden på välkända varumärken inom alkohol, öl, vin och godis.

BorderShop Rostock

När du rullar av färjan i Rostock har du möjlighet att stanna vid Bordershop Rostock. Här hittar du ett stort urval av öl, vin, sprit, godis och mer därtill. För att underlätta kan du dessutom göra en förbeställning online så att din beställning står klar att hämta upp när du anländer.

Happy arab couple with shopping cart full of fresh food, packing products into the car on the outdoor parking, woman standing near shopping cart
Citti Markt - Lübeck

Oavsett om du anländer i Rostock eller Kiel så har du drygt 1,5 timmes körning till Lübeck. En stad väl värd ett besök. Om inte annat för att Citti Markt som alltid har massor av omtyckta erbjudanden på allt från öl, vin och sprit till delikatesser och övriga livsmedel.

 

Shopping bags in car trunk or hatchback, with copy space. Modern shopping lifestyle, rich people or leisure activity concept
Citti Park - Kiel

Strax utanför Kiel hittar du Citti Park, ett stort köpcentrum där du kan handla öl, vin, sprit och livsmedel till riktigt bra priser. Här finns även restaurang och kafé. Du tar dig enkelt till Citti Park med buss eller egen bil.

Happy friends shopping. Two beautiful young women enjoying shopping in the city.
Holtennauer Strasse - Kiel

En två kilometer lång shoppinggata med ett brett utbud för hela familjen. Här finns 150 butiker med allt från mode, skor, parfymer, smycken, leksaker och mycket mer. Du gör helt enkelt bäst i att snöra på dig de bekväma skorna.

sale, consumerism and people concept - happy family with little child and shopping bags in city
Holstenstrasse – Kiel

Känn historiens vingslag när du går längs med Tysklands äldsta gågata. Ett givet besök är Bonscherhus, godisbutiken där mycket av godiset är tillverkat förhand på plats. Har du tur är det marknad på torget Alter Markt.

Alter Markt, Kiel
Dänische Strasse

Smyg in på Dänische Strasse, en liten charmig gata som är väl värd besöket. Mest känd är den för att ha flertalet byggnader som funnits sedan före andra världskriget. Här hittar du unika och exklusiva presenter.

Citti Markt - Lübeck

Oavsett om du anländer i Rostock eller Kiel så har du drygt 1,5 timmes körning till Lübeck. En stad väl värd ett besök. Om inte annat för att Citti Markt som alltid har massor av omtyckta erbjudanden på allt från öl, vin och sprit till delikatesser och övriga livsmedel.

 

Low section of unrecognizable woman wearing pants and holding blank shopping bags while walking in mall, copy space
Göteborg - Fredrikshamn

Väl framme i Fredrikshamn är du på promenadavstånd till massor av shopping. Här finns både klassisk gränshandel men passa även på att besöka någon av de lokala mataffärerna som ofta har ett brett sortiment och erbjudanden på vin, öl och starksprit.

Frederikshavn set fra Pikkerbakken. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 19.04.23
Calle Grænsebutik


Om du letar efter bra erbjudanden på öl, vin och sprit samt läsk och godis styr du stegen mot Calle Grænsebutik. Här handlar du enkelt det du behöver och för att underlätta kan du göra en förbeställning på calle.dk så är dina varor redo för upphämtning när du anländer.

Photo of girl shopper put shopping bags in car trunk cabin ready ride drive home, cook family husband meal in town center outside
Karlskrona – Gdynia

Shopping som inte gör någon besviken. Letar du efter erbjudanden på alkoholhaltiga drycker, läsk och godis? Då har du hamnat rätt, Polen är känt för sina förmånliga priser. Enklast blir det om du tar vägen förbi BorderShop men passa också på att titta in i den lokala butiken för aktuella erbjudanden på öl och vin.

Panorama of Gdynia made from the air
BorderShop Gdynia

I direkt anslutning till terminalen ligger BorderShop Gdynia. Här kan du handla vin, öl och sprit till konkurrenskraftiga priser och aktuella erbjudanden. För att underlätta kan du göra din beställning i lugn och ro hemma och upp till 2 timmar innan du ska hämta. Då är dina varor packade och redo att hämta ut när du kommer fram, det enda du behöver göra är att betala på plats.

 

A cute young couple at the parking in front of a shopping mall, packing bags into a car trunk. They are happy after shopping,
TAGGAR
  • Shopping

Valda destinationer för den här guiden

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.