Vad är Stena Plus Lounge?

Stena Plus Lounge är en privat lounge som är tillgänglig för passagerare till en mindre avgift. Förmånerna omfattar kostnadsfria snacks och förfriskningar, tidningar och tidskrifter samt dedikerade servitörer.

 

Tillgång till Stena Plus-loungen ingår i vårt premiumpris på våra rutter till Irländska sjön (exklusive Rosslare–Cherbourg) och på vår rutt Harwich–Hoek van Holland, men det är också möjligt att uppgradera till Stena Plus när du köper en Economy- eller Flexi-biljett. Stena Plus-loungen finns också tillgänglig på våra rutter till Danmark.  Glöm inte att kontrollera detaljerna när du bokar eftersom tjänsterna varierar på varje rutt.

 

Observera: För att garantera en avslappnad atmosfär får passagerare under 8 år inte vistas i Stena Plus-loungen på våra rutter till Irländska sjön eller på vår rutt Harwich–Hoek van Holland. Du kan inte uppgradera till Stena Plus-loungen på nattseglingar på rutten Harwich–Hoek van Holland;detta är endast tillgängligt för frukost som en del av Premium-biljetten.