Logga för Stena Lines medlemsklubb ”Extra”.
Medlemskap i Stena Line Extra

Registrera dig för att tjäna poäng

Logga in eller registrera dig på Stena Line Extra för att se dina personliga erbjudanden och tjäna poäng på allt du köper.

Belönar våra mest regelbundna kunder

Som tack till våra mest regelbundna kunder för att de valt Stena Line, har vi skapat en speciell medlemsnivå i vårt lojalitetsprogram – Extra Gold. Extra Gold-medlemmar tjänar inte bara dubbla poäng, de har även tillgång till de exklusiva förmånerna som visas på denna sida.

 

Att gå med i Extra Gold är enkelt – du uppgraderas automatiskt från Blue till Gold när du har tjänat tillräckligt med poäng under tolv månader.

 

Om du inte är Extra-medlem kan du registrera dig här.

Dubbla poängen

Tjäna dubbla poäng på bokningar och köp ombord – det är 10 poäng för varje 1 €/1 £ du spenderar. Använd dessa poäng för att betala för framtida resor och förbokade tillägg som hytter och måltider.

 

Inga serviceavgifter

Är det troligt att dina planer kommer att ändras? Gold-medlemmar betalar ingen serviceavgift när de bokar och gör ändringar i bokningar via vårt kontaktcenter eller våra hamnar. Du betalar bara mellanskillnaden i biljettpris (om tillämpligt) och eventuell ändringsavgift för din biljettyp.