Sök pris & boka

Mat & Dryck i Riga

Upplev de bästa restaurangerna, barerna och pubarna i Riga!

 

Oavsett om du vill testa något som är typiskt lettiskt eller om du är sugen på indiskt eller asiatiskt så finns det något för alla. Riga har även flera mysiga pubar och sportbarer!

 


Restauranger


Cantralais Gastro Tirgus

Denna trendiga restaurang har specialiserat sig på gatumat från hela världen.

 

Charlestons

Om du gillar god öl, vin och cocktails samt grillade rätter måste du besöka denna restaurang.

Folkklubs ALA Pagrabs

Unik krog med livlig lettisk folk- och dansmusik, traditionella och moderna lettiska rätter, danskvällar, konserter och bredaste utbudet av lettiska fatöl.

 

Indian Raja

Alla de indiska rätterna som serveras här är otroligt autentiska och utsikten över Rigas mest charmiga gator är hisnande.

Melna Bite

Njut av allt från blodkorv till fläskknack på Black Bee som ligger på bottenvåningen av ett exklusivt hotell.

Naples

Här kan du njuta av utmärkta skaldjur och samtidigt få en härlig utsikt över marinan.

Snob Bar & Restaurant

Denna restaurang har flera olika rum som alla är inredda i olika stilar. Här möts en exklusiv mix av blues, guld, rosa detaljer och elektroniska toner. Restaurangens tak är fint dekorerat med konstverk.

Tevocis Vana

Gå in på denna exklusiva ryska restaurang för moderna versioner av traditionella slaviska rätter i en elegant miljö.

Vairak Saules

Den eleganta, varma och mysiga inredningen i denna restaurang är nyskapande och maten är fantastisk.

Wok n Kurry

Förvänta dig otroliga smaker på denna restaurang som bevisar att äkta asiatisk mat inte behöver vara dyrt.

Barer & Pubar


Aussie Pub

Rigas första pub med Down Under-atmosfär. Billiga, lokala öl samt Australiens bästa hantverksöl serveras från en bar som faktiskt är en gammal VW van. Delta i beer pong och sumokvällar. Happy hour 17.00–19.00.

Funny Fox

Prisvärd mat och dryck och en avslappnad atmosfär. Testa olika ölsorter, kycklingvingar och fish and chips, se på sport eller testa karaoke runt 22:00.

Kiwi Bar

Första Kiwi-puben i Riga. Vänlig personal, bra urval av utländska och inhemska öl, du kan titta på sport och beställa en god burgare eller annan pubmat.

Paddy Whelan´s

Traditionell irländsk pub och sportbar som visar olika matcher på ett dussin tv-skärmar. Förutom vanlig pubmat erbjuds autentiska indiska rätter tillagade i en riktig tandoor. Ät en bra vardagslunch för ca € 5.

The Armoury Bar

Här kan du hålla i autentiska vapen i alla dess former. Om du gillar hantverksöl från hela världen och den bästa whiskyn är det här platsen för dig att omfamna din inre krigare tillsammans med lokalbefolkningen. Spela bord-fotboll eller sitt på sommarterrassen.