Belfast

Belfast kallar!

 

Ännu en av våra hemstäder, vi älskar Belfast! Under de senaste åren har staden förvandlats från ett industriellt kraftcentrum till en modern europeisk stad. När du reser till Belfast kommer du att märka att den här staden gör allting med en unik accent och ett vänligt leende av bästa sort. Du kommer inte att hitta ett varmare eller mer intensivt välkomnande någonstans. Det lovar vi!

 

Taxichauffören, servitören, bartendern eller grannarna vid bordet bredvid har alla en historia att berätta för dig. De ger dig gärna en insiderguide, så var inte rädd för att fråga! Du hittar några av dessa karaktärer i St George's, där marknaderna under veckosluten tillhandahåller bland de färskaste lokala råvarorna: fisk från kusten, potatis från Comber och varm gatumat från hela regionen och utifrån. Du måste helt enkelt prova en Ulster fry!

 

St George's ligger bara en kort promenad från stadshuset och det stora shoppingområdet runt Donegall Place. Fortsätt en bit åt nordost härifrån så kommer du till Cathedral Quarter, som är fullproppat med bra barer och matställen – det är här staden vaknar till liv på kvällen. På kullerstensgator och runt originella gränder hittar du högklassiga restauranger och casual dining, historiska pubar, helt nya barer och otrolig gatukonst som ger platser som The MAC valuta för sina pengar.

 

Om du går till fots kan du korsa floden vid Big Fish (det är inte svårt att hitta den!) för att komma till ett område i Belfast som verkligen är på frammarsch: Det är ett nöje att vandra i Titanic Quarter och Maritime Mile, och de leder dig direkt till den ikoniska Titanic Belfast, som är en världsledande turistattraktion. Det är platsen där Titanic designades, byggdes och sjösattes för alla dessa ödesdigra år sedan. Detta aluminiumbeklädda arkitektoniska underverk är något att beskåda redan innan det är dags att njuta av de nio tolkande och interaktiva gallerierna.

 

Ulster Museum och Botanic Gardens är fortfarande en klar favorit för familjeutflykter och du hittar båda i Queen's Quarter, uppkallat efter det berömda universitetet. Studenter kommer hit från hela världen, vilket gör den här delen av staden till ett internationellt centrum med en eklektisk blandning av butiker och matställen.

 

Belfast har mer än sin beskärda del av promenader och bussrundturer med hop-on, hop-off. Dessa är ett utmärkt sätt att utforska denna lilla men mäktiga stads rika historia. Belfast är inbäddat i och skyddat av sina kullar, från vilka du kan överblicka hela staden, från kranarna Samson och Goliath och Belfast Lough, till Mournes och Carlingford, och över till Isle of Man. 

 

Belfast och Nordirland är naturligtvis numera välkända över hela världen som ”The Home of Thrones”. Om du känner till det, så vet du vad vi menar – och vill åka dit! Game of Thrones är en av de mest populära fantasy-tv-serierna någonsin och spelades in på 25 platser runt om i Nordirland, alla utvalda för sin storslagna robusthet, historiska arkitektur och hisnande natur. Alla, från landsbygd till skog till kust, ligger inom räckhåll från Belfast.    

Belfast kallar!

 

Ännu en av våra hemstäder, vi älskar Belfast! Under de senaste åren har staden förvandlats från ett industriellt kraftcentrum till en modern europeisk stad. När du reser till Belfast kommer du att märka att den här staden...

Läs mer Läs mindre

Välj rutt...

Njut av en resa till Nordirland

Från 1803 kr enkel väg, bil och förare

Bild på boendet

Leonardo Hotel Belfast

Bild på boendet

Travelodge Belfast Central

Bild på boendet

Hampton by Hilton Belfast City Centre

Bild på boendet

Maldron Hotel Belfast City

Bild på boendet

Hilton Belfast hotel

Bild på boendet

ibis Belfast City Centre

Bild på boendet

The Gasworks Hotel (formerly Radisson Belfast)

Bild på boendet

Malmaison Belfast

Bild på boendet

Gregory by the Warren Collection

Bild på boendet

Titanic Hotel Belfast

Bild på boendet

Holiday Inn Belfast City Centre, an IHG Hotel

Bild på boendet

Homely wee House

Bild på boendet

Queens University Belfast - Elms Village - Hostel

Bild på boendet

The Harrison

Bild på boendet

The 1852 - Self Check-in

Bild på boendet

Regency House

Bild på boendet

Modern Home in Belfast, Office, Parking, Wifi

Bild på boendet

Cosy 2-bed House Close to Belfast City Centre

Bild på boendet

room2 Belfast Hometel

Bild på boendet

Stunning 2-bed Apartment in Belfast,close to City

Välj rutt...

Njut av en resa till Nordirland

Från 1803 kr enkel väg, bil och förare

Upptäck fler destinationer

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.