Sök pris & boka

Mat & Dryck i Gdynia

Vår hamnstad Gdynia erbjuder härliga och spännande restauranger till bra priser.

I Gdynia finns restauranger för alla smaker samt mysiga kaféer, cocktailbarer och bryggerier. Här tipsar vi dig om våra favoriter som är väl värda ett besök under din resa.


Restauranger


Vi listar våra favoritrestauranger!
Crudo

Ny modern restaurang som är känd för Jacek Feddes matlagning. Favoriten är kryddad Entrecote-biff med grillade grönsaker, bakad potatis och Bearnaisesås. Menyn varierar beroende på årstiden.

Stekt lax med grönsaker på tallrik
Bialy Krolik (White Rabbit)

Denna mysiga restaurang ligger i Hotell Quadrille som genomsyras av ett Alice i Underlandet-tema. Inredningen är stilren men avslappnad med fönster som ger utsikt mot parken utanför. Menyn är en blandning mellan polska smaker och fusion och du kan beställa från en avsmakningsmeny som består av 11-12 rätter.

Hemlagat bröd serverat på bord
Serio

Denna restaurang är mycket mysigt och gästerna äter i en modern miljö med skön belysning. Menyn är kortfattad med antipasti, primi och secondi-rätter. Dessutom bakas pizza i en specialbyggd ugn. Detta är en riktigt bra Italiensk restaurang i Gdynia!

Stekta grönsaker i stekpannan
Malika

Här serveras rätter som är inspireras av matkulturen från nordvästra Afrika runt Libyen, Algeriet, Marocko, Tunisien och Mauretanien. Här hittar du grönsaker, kött och fisk som är tillagad i en unik blandning av kryddor och lite tillsatt frukt. Vi rekommenderar att besöka detta charmiga ställe.

vinegre

På översta våningen i Naval Museum hittar du denna mysiga restaurang med otroligt bra utsikt över bukten som finns i staden. Här kan du njuta av god mat och se när Sena Lines fartyg glider förbi. Menyn har influeras av Medelhavsområdet med tapas, sallader, pasta, skaldjur och kötträtter samt ett val av nästan 100 olika viner.

Mikrobryggerier


Här tipsar vi dig om våra favoriter!
Browarport

Detta mikrobryggeri ligger mitt på stranden i Gdynia och längs med den långa strandpromenaden. På taket finns dessutom en stor terrass som erbjuder bästa strandhänget och goda drycker.