POLENKRYSS

ETT PERFEKT AVBROTT I VARDAGEN. PASSA ATT SHOPPA LOSS I BORDERSHOP OMBORD!

Åk på en 36-timmarskryss till Polen och njut av två kvällar ombord och en heldag iland. Upplev kulturen, shoppingen och de spännande restaurangerna. Allt till riktigt bra priser. Väljer du en 24-timmarskryss åker du hem med vändande båt och kan njuta av timmarna till havs. På vägen kan du koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott, dansa och umgås med vänner. Passa på att fynda i vår butik ombord!

 

OBS! Den 1/11 är en helgdag i Polen, då har både gallerior och restauranger stängt.

 


par shoppar
Pris Polenkryss

fr 99:-/pers*

Gäller i perioden 1/10-20/11 mån-ons för 2 vuxna i en Comfort Class 2-bäddshytt insides. Begränsat antal platser.

 

Polenkryss familj

fr 49:-/pers*

Gäller i perioden 1/10-20/11 mån–ons för 4 personer i Comfort Class 4-bäddshytt insides. Begränsat antal platser

 

*Se villkor & fler priser »

 

Åldersgräns: från 20 år

Polenkryss med jultema

Utvalda helger kan du njuta av stämningsfull julunderhållning till julbordet ombord på Polenkryssen.

 

Datum

• 25-26/11
• 3-4/12
• 10-11/12

Kom ihåg att lägga till julbordet när du bokar din Polenkryss!

 

Prisexempel kryssning, julbord & underhållning:

Fr 469:-/pers*

nyarskryss
Nyårskryss till Polen

Fira nyår till havs i år! Häng med på en nyårskryss till Polen och fira in det nya året med vårt populära nyårspaket med bl a god mat, underhållning och fest.

 

Nyårskryss till Polen

fr 1 599:-/pers

 

Läs mer & boka »

Ombord

 
Ombord på våra färjor Stena Vision och Stena Spirit kan du njuta av en skön resa över till Polen. Här hittar du några av ingredienserna som sätter guldkant på din båtresa.

julbord ombord
Julbord ombord

Ta med vännerna, familjen eller kollegorna och njut av vårt välfyllda julbord ombord. Julbordet serveras på utvalda linjer och fartyg. Passa på att säkra dina platser redan nu! 

 

Läs mer & boka »

pure nordic spa
Spa ombord

Passa på att besöka vårt Pure Nordic SPA ombord. Entré 2 timmar: 100:-/vuxen. Vi har också ett brett utbud av skönhetsbehandlingar och massage.

 

Spa Stena Vision »

Spa Stena Spirit »

Shopping ombord

Shoppa loss ombord i vår butik där du hittar ett stort utbud av dryck, kosmetika och parfym till billiga priser. Förboka dina varor hemma och sedan hämta dem när du kliver ombord på båten.

 

Se sortiment & förboka  »

mat ombord
Mat & dryck ombord

Ombord kan du äta vår all inclusive-buffé i med bl a grillade revben, kycklingvingar, rökt lax och fri påfyllning av vin och öl. I a'la carte-restaurangen kan du beställa mat från menyn. Läs mer om maten ombord under respektive fartyg.

 

Mat & dryck Stena Vision »

Mat & dryck Stena Spirit »

Mat & dryck Stena Baltica »

hytter ombord
Hytter

Vakna utvilad på väg till och från Polen efter en god natts sömn i din hytt. Välj bland olika hytter efter dina behov. Lär mer om våra hytter under respektive fartyg. Du uppgraderar din hytt i bokningsdialogen när du bokar din resa.

 

Hytter Stena Vision »

Hytter Stena Spirit »

Hytter Stena Baltica »

Iland

 
Prisvärd shopping, mysiga restauranger och roliga aktiviteter för alla. Se till att inte missa några höjdpunkter under din heldag på Polens Riviera!

Guidade turer iland

Vill du hinna med och se dig om i Gdynia, Sopot och Gdańsk under din vistelse utan att bry dig om transport? Följ med på en guidad tur och upptäck Polen med Go for Poland! På deras hemsida hittar du turer som kombinerar både sightseeing och shopping!


Boka din tur på goforpoland.pl »

För Familjen

I land kan ni besöka äventyrsbadet Aquapark, Gdansk Zoo och Aquarium med fiskar och amfibier från hela världen. Spännande är också upplevelsecenter Experyment.

 

Läs mer »

UPPLEV POLEN

I Polen finns det något för alla smaker! Besök ett mikrobryggeri, shoppa loss på Galleria Riviera, strosa längs gatorna i Gamla stan i Gdansk eller lata dig på SPA i Sopot, här finns något för alla.


Upplev Polen »

Shopping iland

Gdynia, Gdansk och Sopot är perfekta för prisvärd shopping! Här hittar du allt från stora gallerior till små marknadsstånd längst gatorna.

Helgdagar 2016 (stängt):

1/1, 6/1, 27/3, 28/3, 1/5, 3/5, 15/5, 26/5, 15/8, 11/11, 25/12, 26/12

 

Läs mer »

Kan inte hitta flödet