POLENKRYSS

Passa på att shoppa loss inför julen i vår Bordershop samtidigt som du kan uppleva mysiga Polen.

Åk på en 36-timmarskryss till Polen och njut av två kvällar ombord och en heldag iland. Upplev den mysiga julen med shopping och spännande restaurangerna. Allt till riktigt bra priser. Väljer du en 24-timmarskryss åker du hem med vändande båt och kan njuta av timmarna till havs. På vägen kan du koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott, dansa och umgås med vänner. Passa på att fynda i vår butik ombord där du kan hitta julklappar till hela släkten.

 


par utanför restaurang med julpynt
Pris Polenkryss

fr 219:-/pers*

Gäller i perioden 21/11-31/12 mån-ons för 2 vuxna i en Comfort Class 2-bäddshytt insides. Begränsat antal platser.

 

Polenkryss familj

fr 175:-/pers*

Gäller i perioden 21/11-31/12 mån–ons för 4 personer i Comfort Class 4-bäddshytt insides. Begränsat antal platser

 

*Se villkor & fler priser »

 

Åldersgräns: från 20 år

Ombord

 
Ombord på våra färjor Stena Vision och Stena Spirit kan du njuta av en skön resa över till Polen. Här hittar du några av ingredienserna som sätter guldkant på din båtresa.

polenkryss med jultema
Polenkryss med jultema - Hasse & Pelle gästar!

Utvalda helger kan du njuta av stämningsfull julunderhållning till julbordet ombord på Polenkryssen. Hans Ahlerstedt och Per Andersson är årets julvärdar ombord på Stena Vision. Genom åren har detta radarpar turnerat runt i Skandinavien för att underhålla med musik, dans och humor.

 

Datum

• 25-26/11
• 3-4/12
• 10-11/12

Kom ihåg att lägga till julbordet när du bokar din Polenkryss!

 

Prisexempel kryssning, julbord & underhållning:

Fr 469:-/pers*

santa line - vi tar dig närmare julen
Välkommen till Santa Line!

På Stena Line älskar vi julen. Därför byter vi även i år namn till Santa Line. Vi tar dig till stämningsfulla julmarknader medan du njuter av det välfyllda julbordet ombord och fyndar i Bordershop ombord.

 

Santa Line »

julbord ombord
Julbord ombord

Ta med vännerna, familjen eller kollegorna och njut av vårt välfyllda julbord ombord. Julbordet serveras på utvalda linjer och fartyg. Passa på att säkra dina platser redan nu! 

 

Julbord till Polen

fr 199:-/pers

 

Läs mer & boka »

pure nordic spa
Spa ombord

Passa på att besöka vårt Pure Nordic SPA ombord. Entré 2 timmar: 100:-/vuxen. Vi har också ett brett utbud av skönhetsbehandlingar och massage.

 

Spa Stena Vision »

Spa Stena Spirit »

förbeställ julens sortiment i bordershop ombord
Shopping ombord

Shoppa loss ombord i vår butik där du hittar ett stort utbud av dryck, kosmetika och parfym till billiga priser. Förboka dina varor hemma och sedan hämta dem när du kliver ombord på båten.

 

Se sortiment & förboka  »

mat ombord
Mat & dryck ombord

Ombord kan du äta vår all inclusive-buffé i med bl a grillade revben, kycklingvingar, rökt lax och fri påfyllning av vin och öl. I a'la carte-restaurangen kan du beställa mat från menyn. Läs mer om maten ombord under respektive fartyg.

 

Mat & dryck Stena Vision »

Mat & dryck Stena Spirit »

Mat & dryck Stena Baltica »

hytter ombord
Hytter

Vakna utvilad på väg till och från Polen efter en god natts sömn i din hytt. Välj bland olika hytter efter dina behov. Lär mer om våra hytter under respektive fartyg. Du uppgraderar din hytt i bokningsdialogen när du bokar din resa.

 

Hytter Stena Vision »

Hytter Stena Spirit »

Hytter Stena Baltica »

Iland

 
Prisvärd shopping, mysiga restauranger och roliga aktiviteter för alla. Se till att inte missa några höjdpunkter under din heldag på Polens Riviera!

Guidad tur i Gdansk
Guidade turer iland

Vill du hinna med och se dig om i Gdynia, Sopot och Gdańsk under din vistelse utan att bry dig om transport? Följ med på en guidad tur och upptäck Polen med Go for Poland! På deras hemsida hittar du turer som kombinerar både sightseeing och shopping!


Boka din tur på goforpoland.pl »

Experyment Gdynia
För Familjen

I land kan ni besöka äventyrsbadet Aquapark, Gdansk Zoo och Aquarium med fiskar och amfibier från hela världen. Spännande är också upplevelsecenter Experyment.

 

Läs mer »

Kan inte hitta flödet

UPPLEV POLEN

I Polen finns det något för alla smaker! Besök ett mikrobryggeri, shoppa loss på Galleria Riviera, strosa längs gatorna i Gamla stan i Gdansk eller lata dig på SPA i Sopot, här finns något för alla.


Upplev Polen »

Shopping iland

Gdynia, Gdansk och Sopot är perfekta för prisvärd shopping! Här hittar du allt från stora gallerior till små marknadsstånd längst gatorna.

Helgdagar 2016 (stängt):

1/1, 6/1, 27/3, 28/3, 1/5, 3/5, 15/5, 26/5, 15/8, 11/11, 25/12, 26/12

 

Läs mer »