Semester i Polen - resmål och städer

MYCKET FÖR PENGARNA - POLENS RIVIERA

I trestadsområdet Sopot, Gdansk och Gdynia kan du njuta av milslånga stränder, hotell, spaanläggningar, shopping i stora gallerior, mysiga kaféer och restauranger. Nästan allt till halva priset jämfört med hemma. Sopot, Gdansk och Gdynia har vuxit ihop till en miljonstad och ligger på rad längs med kusten med cirka 20 minuters bilfärd emellan.


restaurang polen
Pris enkel väg

Karlskrona–Gdynia

Fr 659:-/1 pers & bil

 

Båtresa enkel väg inkl bil. Economybiljett. Hytt tillkommer vid nattöverfart. Begränsat antal platser.

 

Fler priser för båtresa »

Polens riviera

Få inspiration från den 8-sidiga tidningen som är fullproppad med tips om Polens Riviera och Warszawa. Här hittar du den bästa shoppingen, spahotellen och boendena bland annat.

 

Läs broschyren »

Resa med barn

Ta med barnen till Polen och njut av massvis av kul aktiviteter tillsammans! Vad sägs om att släppa loss upptäckarglädjen på Hewelianum, tillverka egna karameller på CiuCiu eller ta en åktur i Aquaparks 70 meter långa fors?

 

Läs mer »

20% rabatt på båtresan

Du får alltid 20% rabatt på båtresan när du bokar boende samtidigt. I Polen hittar du fantastiska spahotell, mysiga herrgårdar och hotell precis vid vattnet.

Julbord ombord

Ta med vännerna, familjen eller kollegorna och njut av vårt välfyllda julbord ombord. Julbordet serveras på utvalda linjer och fartyg. Passa på att säkra dina platser redan nu! 

 

Julbord ombord

fr 197:-/pers

 

Läs mer & boka »

Julmarknader

I slutet av november förvandlas stadskärnorna i Danmark, Polen & Tyskland till ett paradis för julälskare. Kom i stämning med läckra dofter, stämningsfull musik och ljus som lyser upp i vintermörkret.

 

Läs mer & boka »

smultronstallen
Dela dina smultronställen!

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa smultronställen på Resebloggen!

 

Till Smultronställen »

hostbroschyr
Höstbroschyren 2016

Höstbroschyren 2016 är fullproppad med tips och inspiration från våra destinationer. Du hittar bland annat tips på höstresor, hotell och massor av upplevelser som du inte får missa i höst och vinter!

 

Läs höstbroschyren »

Guidade turer iland

Vill du hinna med och se dig om i Gdynia, Sopot och Gdańsk under din vistelse utan att bry dig om transport? Följ med på en guidad tur och upptäck Polen med Go for Poland! På deras hemsida hittar du turer som kombinerar både sightseeing och shopping!


Boka din tur på goforpoland.pl »

POLENS RIVIERA - FILM

Missa inte vår film om Polens Riviera! Här visar vi er våra utvalda tips och guldkorn i Sopot, Gdynia, Gdansk och längs med kusten. En bra inspiration inför din resa. På Youtube finns även klippta versioner när du söker på Polens Riviera.


Se filmen på youtube »

bryggeri
Mikrobryggeri

Passa på att stanna till vid ett mikrobryggeri i Gdansk och upplev kulturen, de anrika lokalerna och se när ölen tillverkas och tappas. Njut av ölen tillsammans med en bit mat till. Du kan även köpa med dig öl hem.

 

Läs mer »

Shopping

I området Gdynia, Gdansk och Sopot finns ett brett utbud av shopping i alla former. Småbutiker, marknadsstånd, och stora moderna gallerior. Kombinera shopping på Riviera med prisvärd mat och dryck på någon av alla trevliga restauranger i området.


Läs mer & boka »

Spa

I Polen var kurorter vanliga redan på 1800-talet sedan en läkare ur Napoleons armé lät uppföra ett antal badhus längs kusten. Här finns idag lyxiga hotell med spaanläggningar, dessutom kostar spa ungefär hälften jämfört med Sverige. 


Läs mer & boka »

Kan inte hitta flödet

Polen - det prisvärda alternativet

"Polen är ett otroligt intressant resmål, nära Sverige, väldigt bra mat, trevliga människor, en intressant historia och till väldigt låga priser. Missa inte deras mikrobryggerier – mycket god öl"

 

- Fredrik Schelin skriver om Mat & dryck på dinvinguide.se.

Sopot - lyx för en mindre peng!

Polens St Tropez, det är vad Sopots strand- och spaparadis kallas för ibland. Sopot är beläget mellan Gdansk och Gdynia där en fantastisk 4,5 kilometer lång sandstrand och strandpromenad sträcker sig längs med staden. Ett mecka för dig som älskar mat och dryck.


Läs mer & boka »

GDAnSK

Koppla av och strosa omkring på kullerstensgatorna i Gamla stan, gör ett besök i saluhallen, gå på museum, njut av pittoreska kaféer och mysiga restauranger. Gdansk är en uppstickare bland Europas populära städer!


Läs mer & boka »

Warszawa

I Warszawa hittar du en härlig blandning av historia och modern storstadspuls. Stare Miasto, gamla stan näst intill totalförstördes under andra världskriget men återuppbyggdes till sitt ursprung och finns numera upptaget på världsarvslistan. I dag är området ett ”måste” med ett myller av turister, gatumusikanter och restauranger. 

 

Läs mer »

GDYNIA

Vår hamnstad Gdynia är idag ett populärt shoppingmecka. Här hittar du bl a norra Polens största galleria, Centrum Riviera. Kombinera staden med Sopot och Gdansk för en perfekt semester


Läs mer & boka »