Sopot

SPAUPPLEVELSER I SOPOT

Polens St Tropez, det är vad Sopots strand- och spaparadis kallas för ibland. Sopot är beläget mellan Gdansk och Gdynia där en fantastisk 4,5 kilometer lång sandstrand och strandpromenad sträcker sig längs med staden. Sommartid är Sopot levande och full av aktiviteter – ett kulinariskt mecka för dig som älskar mat och dryck.


SE & GÖRA I SOPOT

Sommar och vår är gator och torg, stränder och uteserveringar fyllda av människor från hela Europa, men även under de lugnare delarna av året är staden levande.


På Sopots nöjesgata Monte Cassino ligger restauranger, kaféer och barer med hög designfaktor tätt och publiken går inte hem förrän solen gått upp. 


Här finns också en fantastisk 4,5 kilometer lång sandstrand som sommartid är full av aktiviteter.


Se & göra i Sopot »

”Polen, en smidig resa över Östersjön i sköna Duxsängar, med trevliga smakupplevelser och bra priser. Vi upplevde fantastiska Mera Spa i Sopot, tog en promenad på den fina stranden och besökte upptäckarcentret Expyriment, för att sedan shoppa loss på galleria Riviera! Ett härligt utflyktsmål för hela familjen!”

Båtresa + boende

 

Resa 3 nätter fr 1 967:-/person*

• Båtresa t/r med bil
• 2 nätter ombord
• 1 natt iland

 

*Totalt från 3 934:-/2 vuxna 12-15/12 2016, 2-bäddshytt insides. Priset kan förändras pga valutaförändringar, utbud och efterfrågan.

Polenkryss

Åk på en 36-timmarskryss till Polen och njut av två kvällar ombord och en heldag iland.

 

På vägen kan du koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott, dansa och umgås med vänner. Passa på att shoppa till fyndpriser i vår butik ombord! 

 

fr 99:-/person

 

Läs mer & boka