Sök pris & boka

Semester i Lettland - resmål och städer

Ta båten över till CHARMIGA LETTLAND.

Nu kan du resa med oss från Nynäshamn till Ventspils i västra Lettland, en liten stad med gamla anor och fina stränder som passar perfekt för mysiga promenader. Härifrån tar du dig enkelt vidare till den charmiga huvudstaden Riga och badorten Jurmala med sin fina kustremsa. Från den mysiga lilla staden Ventspils tar det bara cirka två timmar till spa- och badorten Jurmala, känt för milslånga stränder, sina hus med bevarad snickarglädje och spahotell. Kör du cirka 15 minuter till så kommer du till Baltikums pärla, Riga. Få ut mesta möjliga av din resa och kombinera stadslivet i Riga med några avkopplande dagar på stränderna och i städerna runt omkring.


Vår i Lettland
Priser

Nynäshamn–Ventspils

fr 559:-

/Bil, vilostol & 1 pers*

Ta med fler i bilen för 60:-/vuxen, 30:-/barn.

 

*Båtresa enkel väg inkl bil. Economybiljett. Hytt tillkommer vid nattöverfart. Begränsat antal platser.

 

Fler priser för båtresa »

Mer semester för pengarna - Bästa pris på båtresa & boende


Boka hotell

Du får alltid rabatt på båtresan när du bokar boende samtidigt.Välj mellan flera olika hotell och boenden i Lettland och Europa.

Gata i Riga med utsikt över domkyrkan
RIGA

Med bil tar du dig enkelt vidare till Lettlands huvudstad Riga som ligger cirka 2,5 timmars resa ifrån Ventspils. I Riga finns mycket att upptäcka och stadens kontraster gör staden till en intressant, modernt och innovativt semesteralternativ.


Läs mer & boka »

Vita sandstränder i Ventspils i Lettland
Ventspils

Ventspils i Lettland är en liten stad med gamla anor perfekt för ett stop innan man åker vidare till Riga. Här finns det fina långa vita sandstränder perfekta för långpromenader nu på hösten.


Läs mer boka »

strand i jurmula
Jurmala

Det tar bara ca två timmar med bil till spa- och badorten Jurmala, känd för milsvida sandstränder och välbevarad snickarglädje.


Läs mer & boka »

reskassa och karta
Bra att veta om pengar i Lettland

Valutan i Lettland är Euro. Prisläget är betydligt lägre än i Sverige och att äta mat eller dricka alkohol ute är ofta prisvärt.  


Bankkort accepteras inte alltid så se till att ha kontanter tillgängliga. Det finns uttagsautomater runt om i hela Lettland, även i mindre städer. Bankerna tar ofta ut en avgift vid växling.

RESTIPS DIREKT TILL DIN INKORG!

Vi tipsar om nyheter och upplevelser ombord, våra destinationer och hotell från Sembo. Dessutom bjuder vi ibland in till tävlingar, och andra spännande evenemang.


Läs mer & anmäl »