Sök pris & boka

sportlov i lettland

Åk med familjen till Lettland på sportlovet.

Lettland erbjuder mängder av aktiviteter för hela familjen under sportlovet. Res med bilen från hamnstaden Ventspils till Liepaja, Riga och Jurmala. Från Ventspils tar det endast 3h med bil till Riga. Riga är en härlig stad för shopping, god mat och dryck samt roliga aktiviteter för hela familjen.


Shopping för hela familjen i Riga

Lettland har ett bra shoppingutbud till lägre priser och lokala fynd är ett måste. Res med bilen och packa den full med fynd. Vi rekommenderar Basteja Pasaza, Berga Bazars, Domina Shopping, Galerija Centrs och Galleria Riga.

Centrālais Gastro Tirgus

Välj och vraka bland delikatesser och olika rätter på Centralais Gastro Tirgus, en saluhall med hela världens mat på plats. På fredag- och lördagskvällar spelar en DJ:s härlig musik. Ett annorlunda matställe för hela familjen.

Kemeri National Park

I närheten av kurorten Jurmala ligger Kemeri nationalpark, ett naturområde med flera olika ekosystem och fynd av olika helande mineralvatten. Kemeri nationalpark ligger bara 50 km från Riga, vilket gör det till ett perfekt ställe för att njuta av orörd natur och lära känna kärrets ekosystem.

KGB Building

I Corner House, denna spännande men lite otäcka byggnad vid Brīvības och Stabu-gatan, mötte tusentals letter sitt öde under ockupationen 1940-1991. Byggnaden är nu ett museum där du kan få en guidad rundtur eller på egen hand lära dig mer om dess historia. Du kan köpa biljetter online på dess webbplats eller i lokalerna.

Roliga aktiviteter för hela familjen


Lettland har flera spännande aktiviteter för hela familjen!
Real quest Riga

Ett spännande äventyr som ligger i Gamla Stan i Riga. Lös pussel och upptäck alla dolda ledtrådar för att komma ut ur rummet!

Pepsi Center Riga

Ett av de största rekreations- och nöjescentrat i Lettland! Spela squash, bowla, bordtennis eller biljard! Här finns också affärer och restauranger.

Zinoo Riga Sience Center

Detta är ett roligt äventyr för hela familjen. Här finns engelsktalande guider och hundratals vetenskapliga utställningar. Centrat har också vetenskapliga shower och experiment för hela familjen. ZINOO Riga ligger i centrum, på våning 5 i Galleria Riga shoppingcenter.

Spa och vattenlek


I Lettland är det enkelt att både koppla av på ett mysigt spa och leka i en roligt vattenland!
Mor och dotter är på spa
ESPA Riga

ESPA har inspirerats av art nouveau-omgivningen i Riga. Detta spa har sex våningar, pool samt poolbar. Här finns även avslappningsrum, termiska sviter och en Fitness Studio. ESPA Riga ligger på andra våningen på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel.

Wellnes Centre Lielupe

Ligger i närheten av nationalparken Kemeri och har 25-meters inomhuspool, vattenfall, finsk bastu, turkiskt ångbad, jacuzzi, Technogym® fitness centrum, vil- och relaxområde och en lyxig duschmiljö.

Livu Aquaparks Jurmala

Tre våningar och mer än 20 olika rutschbanor, mer än 10 pooler med olika djup och storlekar, attraktioner för barn, SPA-komplex med 4 bastur, kall-pool, saltkammare, bubbelbad och luft- och undervattensmassage. Det finns också matservice och en vattenbar.

Ventspils Water and Adventure Park

Vågpooler, barnpooler, vattenrutschbanor, jacuzzi, spazoner, bastu och ångbastu. Njut av ca 28 grader i luften och 26–36 grader i poolerna. Anläggningen har turkiskt bad, aromatisk bastu, Tylarium bastu samt saltrum. Här finns även kafé, sporthall och gym.

Loc Pool SPA Liepaja

Ett multifunktionellt sportcenter med 5 våningar, ett otroligt spa- och poolkomplex som inkluderar attraktioner samt en stor och liten pool, badtunnor, turkiskt ångbad, aromatisk bastu, saltbastu, isvattenpool, lekplats, massagepooler samt förfriskningsbar.

Res enkelt med bilen till Lettland med oss


Vi tar dig snabbaste vägen till Lettland med bil, endast 8,5 timmar.