Sök pris & boka

jul och nyår ombord och i polen

NJUT AV JULBORD, UNDERHÅLLNING OCH JULKLAPPSSHOPPING TILL BÄTTRE PRISER ÄN HEMMA ELLER VARFÖR INTE SKÅLA IN 12-SLAGET PÅ NYÅRSAFTON OMBORD?

Under jul och nyår blir Gdansk, Sopot och Gdynia makalöst vackert med sin belysning och dekoration. Shoppa dina julklappar och upplev stämningsfulla julmarknaden i Gdansk med bakverk, godis, god mat, varma drycker och en julstämning på topp. Ombord har vi laddat butiken med fina fynd till alla vinterns festligheter. Åk på en 24-kryss och njut av julen ombord eller 36h-kryss och upplev julen en dag i Polen. Välj hur du vill resa, 24h/36h kryss med en heldag i land, stanna några nätter i land på vår Polen T/R eller ta med dig bilen över och fyll den med julens alla fynd


Julig Stena Line-färja på havet

Jul & Nyår ombord


Helger med Julunderhållning!

I år är Hasse och Rickard Alerstedt julvärdar ombord under våra fyra utvalda helger på Stena Vision.  De har turnerat runt i Skandinavien och underhållit med musik, dans och humor. Ett radarpar i två generationer som bjuder på en anekdot eller låter publiken önska sina favoritlåtar! Vi utlovar snapsvisor, jullåtar, dans, allsång och musiktävlingar.

 

22-23/11

29-30/11

6-7/12

13-14 /12

Kryss på köpet

Passa på att handla i vår Bordershop ombord! När du handlar för minst 1000 kr på ett och samma kvitto får du en Polenkryss för två personer på köpet.

 

Kryssen kan sedan användas 1-31 mars 2020.

Jul i Polen


Klassisk polsk julmat
Mat & dryck

Priserna på restauranger i Polen är mycket billigare än hemma, och under julen har många lokala restauranger fint pyntat och ett stort urval av rätter och juliga traditioner. Längs med kanalen på båda sidor ligger restauranger tätt på nya träpiren.

Shoppa julklappar

Forum i Gdansk, Baltycka i Gdansk, Riviera Gdynia och Klif i Gdynia är stora shoppinggallerior där man kan handla julklappar till fina priser och till stort utbud. Forum är det senaste tillskottet och har en mängd kända butiker som bla svenska COS, & Other Stories, Zara och Mango.

 

Läs mer »

Mysiga julmarknader


Jultomte hälsar på mamma och barn
Gdansk

På Targ Weglowy kan man träffa den polska jultomten, ta en tur på skridskobanan och se julgranspynt från hela världen. Missa inte heller en tur i det julpyntade 50 m höga ”pariserhjulet” Amber Sky! Promenera runt bland led-dekorerade träd och njut av karuseller för barn och pussa din partner under misteln!

 

Julmarknaden pågår 3-23/12 vardagar kl 11-20 och helger kl 11-21.

Jul i Warszawa
Warszawa

Den största julmarknaden hålls på Slottstorget framför slottet, en annan framför Kulturpalatset och dessa två tillsammans gör huvudstaden till en fantastisk julupplevelse för alla åldrar. Missa inte att ta bilen från Gdynia till staden, resan tar endast 3 timmar med bil.

Jul i Krakow
Krakow

Julmarknaden i Krakow är Polens största och lockar varje år besökare från hela världen. Marknadsplatsen är livlig och festlig med vagnresor, juldekorationer och vart man än går luktar det mulledwine som är ett rött vin gjort på julens alla kryddor.

Par på julmarknad
Torun

Med sin medeltida charm och sina vackra juldekorationer så är Toruns julmarknad absolut värd ett besök. Torun är också känd för sina mycket goda mjuka pepparkakor.

Fler tips i land


I kartan nedan kan du se tips på flera spännande aktiviteter i land för hela familjen.