Sök pris & boka

jul och nyår ombord och i polen

NJUT AV JULBORD, UNDERHÅLLNING OCH JULKLAPPSSHOPPING TILL BÄTTRE PRISER ÄN HEMMA ELLER VARFÖR INTE SKÅLA IN 12-SLAGET PÅ NYÅRSAFTON OMBORD?

Under jul och nyår blir Gdansk, Sopot och Gdynia makalöst vackert med sin belysning och dekoration. Shoppa dina julklappar och upplev stämningsfulla julmarknaden i Gdansk med bakverk, godis, god mat, varma drycker och en julstämning på topp. Ombord har vi laddat butiken med fina fynd till alla vinterns festligheter. Åk på en 24-kryss och njut av julen ombord eller 36h-kryss och upplev julen en dag i Polen. 


Merry julfeeling

Jul ombord


Brysselkål
Julbord på Vision och Spirit

Fira in julen tillsammans! På Stena Vision och Stena Spirit kan du njuta av ett välfyllt julbord ute tills havs, perfekt för dig som vill komma i riktig julstämning!

Jul i Polen


Shoppa julklappar

Handla prisvärt i småbutiker, på marknader och hos gatuförsäljare men missa inte heller att fynda julklappar på de stora och moderna galleriorna i Polen. 

 

Shopping i Polen  »

Gdansk

2-23 december är det julmarknad i Gdansk. Här säljs det bakverk, godis, varma drycker och fina fynd. Gdansk är verkligen vackert kring jul med dekorerade gator och torg. Här är det julstämning vart du än går. Passa även på att shoppa julklappar i Galleria Forum och Galleria Baltycka.. 

 

Warszawa

Hela Gamla stan och den kungliga vägen är full av julkänsla. Strosa runt bland mysiga gränder och torg och njut av varm glühwein eller en öl med kryddor och honung. En garanterat julig upplevelse!