Sök pris

POLENKRYSS

Passa på att shoppa loss i vår Bordershop samtidigt som du kan uppleva mysiga Polen.

Åk på en 36-timmarskryss till Polen och njut av två kvällar ombord och en heldag iland. Upplev Polens spännande restauranger och shopping. Allt till riktigt bra priser. Väljer du en 24-timmarskryss åker du hem med vändande båt och kan njuta av timmarna till havs. På vägen kan du koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott, dansa och umgås med vänner. Passa på att fynda i vår butik ombord där du kan hitta presenter till hela släkten.

 


Pris Polenkryss

fr 99:-/pers*

Gäller i perioden 1/1-30/4 mån-ons för 2 vuxna i en Comfort Class 2-bäddshytt insides. Begränsat antal platser.

 

Polenkryss familj

fr 49:-/pers*

Gäller i perioden 1/1-30/4 mån–ons för 4 personer i Comfort Class 4-bäddshytt insides. Begränsat antal platser

 

*Se villkor & fler priser »

 

Åldersgräns: från 18 år

 

Se hamndagar här »

Ombord

 
Ombord på våra färjor Stena Vision och Stena Spirit kan du njuta av en skön resa över till Polen. Här hittar du några av ingredienserna som sätter guldkant på din båtresa.

pure nordic spa
Spa ombord

Passa på att besöka vårt Pure Nordic SPA ombord. Entré 2 timmar: 100:-/vuxen. Nyrenoverat med ny inredning, fräscha golv och mysig belysning. Vi har också ett brett utbud av skönhetsbehandlingar och massage.

 

Spa Stena Vision »

Spa Stena Spirit »

Temakryssar till Polen

I vår kan du återuppleva gamla musikminnen ombord på Vision. Under kryssen bjuds det på tävlingar och happenings, underhållning i form av våra fantastiska nöjesvärdar, liveband och DJ. Med andra ord kommer det vara maximal feststämning ombord! 

 

Läs mer »

Underhållning ombord
Underhållning ombord

Nu underhåller våra fantastiska nöjesvärdar ombord på våra helgavgångar. Förvänta er både härlig livemusik och roliga musikquiz, med chans till att vinna fina priser från vår bordershop!

 

Aktivitetskalender Stena Vision »

Aktiviteter Stena Spirit »

mat ombord
Mat & dryck

Ombord kan du äta vår all inclusive-buffé i med bl a grillade revben, kycklingvingar, rökt lax och fri påfyllning av vin och öl. I a'la carte-restaurangen kan du beställa mat från menyn. Läs mer om maten ombord under respektive fartyg.

 

Mat & dryck Stena Vision »

Mat & dryck Stena Spirit »

Mat & dryck Stena Baltica »

hytter ombord
Hytter

Vakna utvilad på väg till och från Polen efter en god natts sömn i din hytt. Välj bland olika hytter efter dina behov. Lär mer om våra hytter under respektive fartyg. Du uppgraderar din hytt i bokningsdialogen när du bokar din resa.

 

Hytter Stena Vision »

Hytter Stena Spirit »

Hytter Stena Baltica »

Iland

 
Prisvärd shopping, mysiga restauranger och roliga aktiviteter för alla. Se till att inte missa några höjdpunkter under din heldag på Polens Riviera!

gdansk i vinter
Guidade turer iland

Vill du hinna med och se dig om i Gdynia, Sopot och Gdańsk under din vistelse utan att bry dig om transport? Följ med på en guidad tur och upptäck Polen med Go for Poland! På deras hemsida hittar du turer som kombinerar både sightseeing och shopping!


Boka din tur på goforpoland.pl »

Experyment Gdynia
För Familjen

I land kan ni besöka äventyrsbadet Aquapark, Gdansk Zoo och Aquarium med fiskar och amfibier från hela världen. Spännande är också upplevelsecenter Experyment.

 

Läs mer »

Kan inte hitta flödet

UPPLEV POLEN

I Polen finns det något för alla smaker! Besök ett mikrobryggeri, shoppa loss på Galleria Riviera, strosa längs gatorna i Gamla stan i Gdansk eller lata dig på SPA i Sopot, här finns något för alla.


Upplev Polen »