Sök pris & boka

POLENKRYSS

Passa på att shoppa loss i vår Bordershop samtidigt som du kan uppleva mysiga Polen.

Åk på en 36-timmarskryss till Polen och njut av två kvällar ombord och en heldag iland. Upplev Polens spännande restauranger och shopping. Allt till riktigt bra priser. Väljer du en 24-timmarskryss åker du hem med vändande båt och kan njuta av timmarna till havs. På vägen kan du koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott, dansa och umgås med vänner. Passa på att fynda i Bordershop ombord – upp till 60% billigare än i Sverige.


Pure Nordic Spa
Pris Polenkryss

fr 99:-/pers*

Gäller i perioden 1/1-12/4 mån-ons för 2 vuxna i en Comfort Class 2-bäddshytt insides. Begränsat antal platser. Gäller nybokningar fr.o.m. 1/5.

 

Polenkryss familj

fr 229:-/4 pers*

Gäller i perioden 1/1-12/4 mån–ons för 4 personer i Comfort Class 4-bäddshytt insides. Begränsat antal platser. Gäller nybokningar fr.o.m. 1/5.

 

*Se villkor & fler priser »

*Se hamndagar »

 

Åldersgräns: från 18 år

 

Sök pris & boka »

Utökade säkerhetskontroller

Från och med 10 mars 2020 infördes utökade säkerhetskontroller i Polen som en följd av Coronaviruset. För Stena Lines passagerare innebär detta att en hälsodeklaration som fås i terminalen i Karlskrona eller ombord, måste fyllas i innan ankomst till Polen. Dessutom genomför de polska myndigheterna temperaturkontroller vid ankomst i Gdynia.

Ombord

 
Ombord på våra färjor Stena Vision och Stena Spirit kan du njuta av en skön resa över till Polen. Här hittar du några av ingredienserna som sätter guldkant på din båtresa.

Få en avkopplande stund tillsammans!

Ombord kan du njuta av SPA, härlig shopping, äta god mat och låta barnen leka i våra nya lekrum Happy World!

Nyhet - helgunderhållning ombord på Stena Vision och Spirit
Underhållning

Våra fantastiska nöjesvärdar underhåller alltid ombord på våra helgavgångar.

 

Festlig stämning, DJ, livemusik, underhållning och quiz med våra nöjesvärdar, och mycket mer.

 

Underhållning Stena Vision »

Underhållning Stena Spirit »

pure nordic spa
Spa

Passa på att besöka vårt Pure Nordic SPA ombord. Entré 2 timmar: 119:-/vuxen. Nyrenoverat och fräscht med ny inredning och mysig belysning. Vi har också ett brett utbud av skönhetsbehandlingar och massage.

 

Spa Stena Vision »

Spa Stena Spirit »

mat ombord
Mat & dryck

Ombord kan du äta vår all inclusive-buffé med varma rätter, kallskuret, desserter och ostar, samt fri påfyllning av vin och öl. I a'la carte-restaurangen kan du beställa mat från menyn. Läs mer om maten ombord under respektive fartyg.

 

Mat & dryck Stena Vision »

Mat & dryck Stena Spirit »

Mat & dryck Stena Baltica »

hytter ombord
Hytter

Vakna utvilad på väg till och från Polen efter en god natts sömn i din hytt. Välj bland olika hytter efter dina behov. Lär mer om våra hytter under respektive fartyg. Du uppgraderar din hytt i bokningsdialogen när du bokar din resa.

 

Hytter Stena Vision »

Hytter Stena Spirit »

Hytter Stena Baltica »

I land

Prisvärd shopping, mysiga restauranger och roliga aktiviteter för alla. Se till att inte missa några höjdpunkter under din heldag på Polens Riviera!

Guidade turer i land

Vill du hinna med och se dig om i Gdynia, Sopot och Gdańsk under din vistelse utan att bry dig om transport? Följ med på en guidad tur och upptäck Polen med Go for Poland! På deras hemsida hittar du turer som kombinerar både sightseeing och shopping!

 

Boka din tur på goforpoland.pl »

Vänner promenerar och pratar
Shopping

I Gdynia, Gdansk och Sopot finns ett brett utbud av shopping. Småbutiker, marknader och stora moderna gallerior.

 

Läs mer »

Kan inte hitta flödet