Sök pris & boka

Polenkryss

Passa på att shoppa loss i vår Bordershop samtidigt som du kan uppleva mysiga Polen.

Åk på en 36-timmarskryss till Polen och njut av två kvällar ombord och en heldag iland. Upplev Polens spännande restauranger och shopping. Allt till riktigt bra priser. Väljer du en 24-timmarskryss åker du hem med vändande båt och kan njuta av timmarna till havs. På vägen kan du koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott, dansa och umgås med vänner. Passa på att fynda i Bordershop ombord – upp till 60% billigare än i Sverige.


Polenkryss

Karlskrona-GDYNIA

 

Se hamndagar »

 

 

Sök pris & boka »

Hos oss är säkerhet alltid högsta prioritet. För att ytterligare öka din och vår personals trygghet och samtidigt säkerställa ett lämpligt avstånd mellan våra gäster, har vi reducerat antalet passagerare ombord. Vi har också ökat frekvensen på städning av alla gemensamma ytor och är extra noggranna att ännu oftare desinficera ytor som många rör vid. Områden såsom aktivitetsplatser för barn, gym, bio, spa och pooler är tillfälligt avstängda och vi kontrollerar löpande antalet personer som vistas på samma plats samtidigt. Givetvis finns det många ställen som du kan hitta handsprit på och vår personal är extra utbildade i smittskyddsfrågor.

Ombord

Samtliga spa, lekrum, nattklubbar är inställda tillsvidare p.g.a Covid-19.

mat ombord
Mat & dryck

På grund av rådande omständigheter så hanteras maten ombord lite annorlunda.

Frukost serveras i vår buffé restaurang. Ingen självservering är tillgänglig utan du visar personalen vad du vill ha och de lägger upp det på din tallrik.

 

Lunch och middag serveras i vår restaurang Food City. Här kan du välja på olika rätter och sen sätta dig ner vid ditt bord. När maten är klar så piper din buzzer som du fick när du beställde maten.

 

Vill man äta lite finare kan man göra det i Metropolitan. Här serveras t ex Wiener shcnitzel, Rödingsfilé, Hamburgare och Ribeye biffar. När maten är klar så piper din buzzer som du fick när du beställde maten.

 

Var vänlig att respektera de regler som gäller avstånd ombord. 

hytter ombord
Hytter

Vakna utvilad på väg till och från Polen efter en god natts sömn i din hytt. Välj bland olika hytter efter dina behov. Lär mer om våra hytter under respektive fartyg. Du uppgraderar din hytt i bokningsdialogen när du bokar din resa.

 

Se hytter på Stena Vision

Se hytter på Stena Spirit

I land

Prisvärd shopping, mysiga restauranger och roliga aktiviteter för alla. Se till att inte missa några höjdpunkter under din heldag på Polens Riviera!

Guidade turer i land

Vill du hinna med och se dig om i Gdynia, Sopot och Gdańsk under din vistelse utan att bry dig om transport? Följ med på en guidad tur och upptäck Polen med Go for Poland! På deras hemsida hittar du turer som kombinerar både sightseeing och shopping!

 

Boka din tur på goforpoland.pl

Sportlov i Polen
För Familjen

I land kan ni besöka äventyrsbadet Aquapark, Gdansk Zoo och Aquarium med fiskar och amfibier från hela världen. Spännande är också upplevelsecenter Experyment.

 

Se mer attraktioner för hela familjen

Vänner promenerar och pratar
Shopping

I Gdynia, Gdansk och Sopot finns ett brett utbud av shopping. Småbutiker, marknader och stora moderna gallerior.

 

Vi tipsar om bästa shoppingen i Polens Riviera

Gäster som går ombord på fartyget
Segla säkert på öppet hav

Vi vill erbjuda dig en säker och hållbar resa - med rymliga fartyg, frisk luft och öppet hav.

 

Läs om våra säkerhetsåtgärder