Sök pris & boka

Städer i Polen


GDYNIA

Vår hamnstad Gdynia är idag ett populärt shoppingmecka. Här hittar du bl a norra Polens största galleria, Centrum Riviera. Kombinera staden med Sopot och Gdansk för en perfekt semester


Läs mer & boka »

GDAnSK

Koppla av och strosa omkring på kullerstensgatorna i Gamla stan, gör ett besök i saluhallen, gå på museum, njut av pittoreska kaféer och mysiga restauranger. Gdansk är en uppstickare bland Europas populära städer!


Läs mer & boka »

Krakow

Krakow är landets kulturhuvudstad, vilket knappast är en slump. Här finns ett otroligt utbud av kultur, restauranger och gatukonst. Krakow klarade sig undan de värsta bombningarna under andra världskriget och kan visa besökarna en unik medeltida miljö. 


Läs mer & boka »

Sopot - lyx för en mindre peng!

Polens St Tropez, det är vad Sopots strand- och spaparadis kallas för ibland. Sopot är beläget mellan Gdansk och Gdynia där en fantastisk 4,5 kilometer lång sandstrand och strandpromenad sträcker sig längs med staden. Ett mecka för dig som älskar mat och dryck.


Läs mer & boka »

Zakopane

Zakopane är den höst belägna staden i Polen med fantastiska skidbackar, stort utbud av restauranger och där du betalar upp till halva priset mot hemma! Bil från Gdynia till Zakopane tar ca 7,5h via nybyggda A1. Resan går bra att kombinera med ett besök i Krakow.

 

Läs mer & boka »

Warszawa

Warszawa har otroligt mycket att erbjuda. Här finns en härlig blandning av historia och modern storstadspuls. Stare Miasto, gamla stan näst intill totalförstördes under andra världskriget men återuppbyggdes till sitt ursprung och finns numera upptaget på världsarvslistan. I dag är området ett ”måste” med ett myller av turister, gatumusikanter och restauranger. 


Läs mer & boka »