Sök pris

Gdansk

3:e bästa staden av europeiska destinationer!

Den spännande Hansastaden vid floden Wisla andas historia och nutid. Strosa runt bland charmiga kullerstensgator, upplev vackra paradgatan Dluga Targ med sin fantastiska arkitektur, pampiga Mariakyrkan och alla mysiga uteserveringar och innovativa restauranger längs gatorna och kanalen.


Upplev våren i Gdansk
SE & GÖRA I GDANSK

Den vackra hansastaden andas historia, kultur och nutid. Strosa runt på kullerstensgatorna och paradgatan Dluga Targ med vacker arkitektur.

 

Kanalgatan är kantad med uteserveringar som serverar både internationella och polska specialiteter. Att uppleva ölkulturen på de lokala mikrobryggerierna är ett måste.

 

I Gdansk hittar du mycket hantverk och souvenirer håll utkik på smågatorna, här kan du göra fynd! 

 

Se & göra i Gdansk »

Gdansk - topp tre i europa!

När European best destinations listade årets bästa turistdestinationer hamnade Gdansk på prispallen. En ärofylld tredjeplats är inte dåligt för sin första gång på listan!

 

Läs mer om varför här »

Båtresa + boende

 

Resa 3 nätter fr 1 095:-/person*

• Båtresa t/r med bil
• 2 nätter ombord
• 1 natt iland inkl frukost

 

*Totalt från 2 190:-/2 vuxna 7-8/7 2017, 2-bäddshytt insides. Priset kan förändras pga valutaförändringar, utbud och efterfrågan.

Två vänner på spa
Polenkryss

Åk på en 36-timmarskryss till Polen och njut av två kvällar ombord och en heldag iland.

 

På vägen kan du koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott, dansa och umgås med vänner. Passa på att shoppa till fyndpriser i vår butik ombord! 

 

fr 99:-/person

 

Läs mer & boka