Sök pris & boka

Attraktioner i Gdansk

Gdansk erbjuder flera spännande attraktioner för hela familjen!

I Gdansk hittar du spännande vetenskapscentrum och en av Polens största djurparker. På spännande Fun Arena kan du spendera en dag med att hoppa trampolin, tävla mot varandra i Go Kart och uppleva nervositeten i Escape Rooms.


Killar som kör go kart
Fun Arena

I Gdansk hittar du Fun Arena, ett nöje för hela familjen! Sätt tävlingsnerverna på prov i Go Kart, upplev spänning i Escape Rooms och hoppa loss på trampoliner. Självklart finns det café, bar och restaurang familjen kan samla nya krafter inför nästa äventyr, kanske en runda Paintball? Här kan du tillsammans med en vän även testa VR-maskiner där ni kan välja mellan massor av häftiga VR-upplevelser. Pris: 15 PLN/tur.

 

stadionenerga.pl/en

escaperooms.pl/en/

Centrum hevelianum
Hewelianium

Centrum Hewelianum ligger inuti Fort Grodzisko, som är ett häftigt gammalt fort från 1700-talet. Detta vetenskapscentrum/museum består av två delar. Första delen är en utställning som återskapar hur fortet skulle sett ut från början. I andra delen kan du släppa loss upptäckarglädjen genom att utforska och lära dig mer om historia och vetenskap på ett interaktivt och roligt sätt.

 

hewelianum.pl

Jumpcity i Polen
JUMPCITY

Detta är den största trampolinparken i norra Polen med en total yta på 2 000 kvm! Jumpcity är ett paradis för alla som älskar att hoppa studsmatta på stora ytor och har det största nätverket av trampolinparker i Polen. Här finns massor av attraktioner för hela familjen och möjlighet till tränare som hjälper dig igång. Jumpcity finns både i Gdansk och Gdynia.

Barn i bollhav - Loopys World
Loopy´s World

Loopy’s är ett 3000 kvm stort lekland i Gdansk som är perfekt för alla barn med spring i benen! Här kan barnen studsa studsmattor, leka i bollhav, rutschkanor, klätterställningar och mycket mer.

 

loopysworld.pl